Βόλος: Ανεργη μητέρα ζήτησε να της πάρουν τα παιδιά λόγω φτώχειας - iefimerida.gr

Βόλος: Ανεργη μητέρα ζήτησε να της πάρουν τα παιδιά λόγω φτώχειας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία σπαρακτική υπόθεση αποκαλύφθηκε στον Βόλο, όταν μία 30χρονη γυναίκα ζήτησε από την Εισαγγελέα Πρωτοδικών να της αφαιρεθεί η επιμέλεια των δύο εκ των τεσσάρων παιδιών της.

Ο λόγος -όπως υποστηρίζει- είναι ότι λόγω οικονομικής ανέχειας δεν δύναται να τα συντηρήσει.

«Δώστε λύση στο πρόβλημά μου», φέρεται να δήλωσε η νεαρή γυναίκα, η οποία έχει αποκτήσει τέσσερα παιδιά από διαφορετικούς συντρόφους και εξαιτίας της φτώχειας δε μπορεί να τα μεγαλώσει, αφού το μόνο της έσοδο είναι το πολυτεκνικό επίδομα.

Η πολύτεκνη μητέρα είναι άνεργη εδώ και πολύ καιρό και έτσι αποφάσισε να παραδώσει στις κοινωνικές δομές τα δύο μεγαλύτερα παιδιά της, ηλικίας 13 και 14 ετών.

Η Νομική διαδικασία προβλέπει να κατατεθεί αίτηση προκειμένου τα παιδιά να παραχωρηθούν στη μητέρα της ή σε κάποιο άλλο συγγενικό της πρόσωπο.


Σημειώνεται ότι στον νομό Μαγνησίας έχουν σημειωθεί άλλες έξι περιπτώσεις αφαίρεσης επιμέλειας παιδιών, τα τελευταία δύο χρόνια!


Πηγή: thenewspaper

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ