Master Chef: Οι παίκτες που αναστέναξαν με ανακούφιση καθώς έφευγε η Ηλέκτρα -«Ενας λιγότερος» [βίντεο] - iefimerida.gr

Master Chef: Οι παίκτες που αναστέναξαν με ανακούφιση καθώς έφευγε η Ηλέκτρα -«Ενας λιγότερος» [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το κέικ καρύδας και το ποσέ αχλάδι δεν κατάφερε να εκτελέσει τόσο καλά η Ηλέκτρα στο χτεσινό επεισόδιο του Master Chef.

Οι κριτές έβαλαν μία διαφορετική επιλογή αυτή την φορά στους παίκτες, καθώς σπάνια επιλέγουν γλυκό σε δοκιμασία αποχώρησης.

Η Ηλέκτρα μάλιστα ήταν και η παίκτρια που ήθελε πιο πολύ απ΄όλους αυτή την επιλογή, με αποτέλεσμα να πετά από την χαρά μόλις ο Πάνος Ιωαννίδης αποκάλυψε το πιάτο.

Η εκτέλεση βέβαια φαίνεται να άγχωσε τους «θεατές» από τον εξώστη, οι οποίοι ενώ είχαν όλη την καλή διάθεση να βοηθήσουν την Γωγώ, η φάνηκε ακατάδεκτη.

Συγκεκριμένα, ο Συμεωνίδης έχοντας αρκετές γνώσεις πάνω στην ζαχαροπλαστική αποφάσισε να πει μερικά tips στην Γωγώ, η οποία όμως δεν τις έκανε καθώς δεν αναγραφόταν στην συνταγή που της είχε δοθεί.

Η στάση της εκνεύρισε τον Συμεωνίδη, ο οποίος είπε στους κριτές όταν τον ρώτησε πως με αυτά που βλέπει δεν θέλει να βοηθήσει κανέναν.

Ο Τιμολέων από την άλλη πλευρά δεν μιλούσε καθόλου κατά την διάρκεια της δοκιμασίας, έχοντας ακόμη στο μυαλό του πως όταν ήταν εκείνος σε αυτή την θέση είχε έναν και μοναδικό βοηθό, τον Συμεωνίδη και κανέναν άλλον.

Εν τέλει οι παίκτες παρέδωσαν το πιάτο τους στους κριτές και η Γωγώ κατάφερε για 5η φορά να παραμείνει στον διαγωνισμό, βγάζοντας έξω την Ηλέκτρα.

Η ίδια μάλιστα της έδωσε και το χέρι στην Ηλέκτρα την ώρα που οι κριτές ανακοίνωσαν το όνομά της, λέγοντας μετά στην κάμερα πως ήταν απλώς μία κίνηση ανθρωπιάς και τίποτα παραπάνω.

Ωστόσο αν και η Ηλέκτρα άφησε ένα πολύ ευφάνταστο και πρωτότυπο γράμμα στους παίκτες που βρίσκονταν στο σπίτι του Master Chef, η ίδια δεν απευθύνθηκε καθόλου σε μερικούς παίκτες (όπως Τιμολέων, Γωγώ, Συμεωνίδη), μερικούς από τους οποίους μάλιστα την βοήθησαν σε πολλές δοκιμασίες.

«Με εντυπωσίασε που στο γράμμα της η Ηλέκτρα δεν αναφέρθηκε σε άτομα που τη βοήθησαν να παραμείνει σε διαδικασίες αποχώρησης. Νομίζω ότι αυτό δεν την τιμά τόσο πολύ. Έπρεπε να τους αναφέρει όλους στο γράμμα… Όχι ότι με καίει και ιδιαίτερα, προχωράμε, ένας λιγότερος», είπε ο Τιμολέων Διαμαντής.

Από την πλευρά του ο Κωνσταντίνος Συμεωνίδης αρκέστηκε να πει: «Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ MasterChef MasterChefgr MasterChefgreece MasterChef2
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ