Ο διάλογος Παπούλια - δημοσιογράφων για τις εκλογές - iefimerida.gr

Ο διάλογος Παπούλια - δημοσιογράφων για τις εκλογές

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα πολύ ενδιαφέροντα διάλογο που πυροδότησε πολλές συζητήσεις για το χρόνο διεξαγωγής των εκλογών είχε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπουλίας με τους δημοσιογράφους που κάλυψαν την ορκωμοσία των νέων υπουργών της κυβέρνησης Παπαδήμου.

Όταν η ορκωμοσία ολοκληρώθηκε ο κ. Παπούλιας στράφηκε προς τη μεριά των δημοσιογράφων και είπε: «Λοιπόν παιδιά εις το επανιδείν ...». Ένας από αυτούς δεν έχασε την ευκαιρία και απάντησε: «Τι εννοείτε; ότι θα έχουμε σύντομα εκλογές και πάλι ορκωμοσίες»; Η ανταπάντηση από τον κ. Παπούλια ήταν άμεση επίσης: «Από τότε που σε ξέρω όλο είσαι βιαστικός» είπε χαμογελώντας στον δημοσιογράφο.

Από τους ενδιαφέροντες διαλόγους ήταν και αυτός που είχε η νέα υπουργός Ανάπτυξης Άννα Διαμαντοπούλου με τον διάδοχο της στο υπουργείο Παιδείας Γιώργο Μπαμπινιώτη. «Μια πόρτα ανοίγεις στο υπουργείο αυτό και βγαίνουν ...φίδια από μέσα» εννοώντας προφανώς τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο χώρος της Παιδείας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ