Η 21χρονη με επίπεδη κοιλιά γέννησε χωρίς ποτέ να καταλάβει ότι ήταν έγκυος [εικόνες] - iefimerida.gr

Η 21χρονη με επίπεδη κοιλιά γέννησε χωρίς ποτέ να καταλάβει ότι ήταν έγκυος [εικόνες]

Charlotte Thomson/Hotspot Media
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια 21χρονη από το Newcastle γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι, αλλά όπως τουλάχιστον ισχυρίζεται η ίδια, αγνοούσε το γεγονός ότι ήταν έγκυος, καθώς «δεν παρουσίασε ποτέ κανένα σύμπτωμα εγκυμοσύνης».

Η Charlotte Thomson μοιράζεται την ιστορία της και αποκαλύπτει πώς πέρασε μια ολόκληρη εγκυμοσύνη χωρίς να καταλάβει τίποτα.

Χωρίς να έχει πρωινή αδιαθεσία, πόνους στη μέση ή μια εμφανή κοιλιά η ίδια ισχυρίζεται ότι τίποτε δεν την έκανε να πιστέψει ότι είναι έγκυος.

Ούτε η περίοδος της σταμάτησε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, αλλά ούτε πήρε κιλά. Η κοιλιά της ήταν τόσο επίπεδη που δεν θα περίμενε ποτέ πώς ήταν έγκυος.

Η ίδια έμαθε για τον επικείμενο ερχομό του μωρού της, όταν μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, έπειτα από αιμορραγία και έντονο πόνο στην κοιλιά.

Δείτε τις φωτογραφίες της 21χρονης που ήταν έγκυος και δεν είχε καταλάβει τίποτα στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ