Εuropa League: Οι πρώτες μάχες στη φάση των «16» -Ξεχωρίζει το Μίλαν-Αρσεναλ - iefimerida.gr

Εuropa League: Οι πρώτες μάχες στη φάση των «16» -Ξεχωρίζει το Μίλαν-Αρσεναλ

Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σήμερα ανοίγει αυλαία για τη φάση των «16» του Εuropa League, με τη ματσάρα-πρόωρο τελικό ανάμεσα σε Μίλαν και Άρσεναλ να προσδίδει στη διοργάνωση αέρα... Τσάμπιονς Λιγκ.

Συγκεκριμένα, οι ροσονέρι» έχουν ρολάρει για τα καλά με τον Τζενάρο Γκατούζο στον πάγκο τους, μοιάζοντας αναζωογονημένοι, με τους πληγωμένους «κανονιέρηδες» να περιορίζονται για ακόμη μια χρονιά στο ρόλο του φτωχού συγγενή στην Αγγλία, χάνοντας κάθε ελπίδα για τερματισμό εντός τετράδας.

Από κει και πέρα τα υπόλοιπα φαβορί για την κατάκτηση της διοργάνωσης έχουν σαφώς πιο εύκολο δρόμο, με την Ατλέτικο Μαδρίτης να φιλοδοξεί να καθαρίσει την μπουγάδα από το πρώτο ματς απέναντι στην Λοκομοτίβ Μόσχας, την Ντόρτμουντ να αντιμετωπίζει την Σάλτσμπουργκ και την Λιόν να ταξιδεύει στη Μόσχα για να αναμετρηθεί με την ΤΣΣΚΑ.

Τέλος, η Σπόρτινγκ Λισσαβόνας θα παλέψει για την επιστροφή της στα προημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης, υποδεχόμενη την Βικτόρια Πλζεν, η... σταχτοπούτα Λειψία θα αντιμετωπίσει τη Ζενίτ, η Μαρσέιγ δίχως τον Κώστα Μήτρογλου θα ψάξει την εκδίκησή της από την Μπιλμπάο για τον προ διετίας αποκλεισμό της και η Ντιναμό Κιέβου θα ταξιδέψει στη Ρώμη για να τα... βάλει με τη Λάτσιο.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

  • 20:00 Ατλέτικο Μαδρίτης-Λοκομοτίβ
  • 20:00 ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Λιόν
  • 20:00 Ντόρτμουντ-Σάλτσμπουργκ
  • 20:00 Μίλαν-Άρσεναλ
  • 22:05 Σπόρτινγκ Λισσαβόνας-Βικτόρια Πλζεν
  • 22:05 Λάτσιο-Ντιναμό Κιέβου
  • 22:05 Λειψία-Ζενίτ
  • 22:05 Μαρσέιγ-Μπιλμπάο
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Europa League ματς
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ