10 τροφές που σε χορταίνουν και έχουν λιγότερες από 50 θερμίδες - iefimerida.gr

10 τροφές που σε χορταίνουν και έχουν λιγότερες από 50 θερμίδες

unsplash
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι διατροφικοί πειρασμοί είναι πολλοί κι όταν το καθημερινό διαιτολόγιό σου δεν είναι οργανωμένο, τότε μπορείς εύκολα να υποκύψεις σε αυτούς.

Σωστή διατροφή δεν σημαίνει άγευστη διατροφή. Υπάρχουν τροφές που κλείνουν μέσα τους ό,τι χρειάζεται ο οργανισμός σου για να λειτουργήσει σωστά και παράλληλα έχουν υπέροχη γεύση.

Για να αυξήσουμε τις καύσεις του οργανισμού μας κατά τη διάρκεια της ημέρας χρειαζόμαστε συχνά γεύματα και σνακ πλούσια σε θρεπτικά συστατικά και φτωχά σε θερμίδες.

Tροφές που μας χαρίζουν ενέργεια, μειώνουν το αίσθημα της πείνας και βάζουν φωτιά στον μεταβολισμό μας, περιέχοντας λιγότερες από 50 θερμίδες.

Διαβάστε ποιες είναι οι 10 τροφές των οποίων η λίστα με τα πλεονεκτήματα είναι μεγάλη και η θερμιδική τους αξία μικρή στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ τροφές θερμίδες Διατροφή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ