Ταΐζει το σκύλο του μέσω twitter! [εικόνες] - iefimerida.gr

Ταΐζει το σκύλο του μέσω twitter! [εικόνες]

Twitter
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έναν πρωτότυπο και ταυτόχρονα high-tech τρόπο βρήκε ένας προγραμματιστής από τη Βρετανία για να ταΐζει το σκύλο του, δημιουργώντας ένα λογαριασμό στο twitter, όπου κάθε «τιτίβισμα» αντιστοιχεί με μια κροκέτα σκυλοτροφής.

Ο 30χρονος Νατ Μόρις, εξαιτίας της δουλειάς του αναγκάζεται να ταξιδεύει συχνά, κι έτσι έφτιαξε ένα λογαριασμό στο twitter, χάρη στον οποίο μπορεί να ταΐζει τον 4χρονο Τόμπι από όποιο μέρος του πλανήτη κι αν βρίσκεται. Αυτό το κατάφερε συνδέοντας έναν μίνι ηλεκτρονικό υπολογιστή με μια ταΐστρα, η οποία αποδεσμεύει μια κροκέτα για κάθε twit που δέχεται.

Κάθε φορά που ξεκινά η διαδικασία, ένα κουδουνάκι που είναι συνδεδεμένο με το σύστημα χτυπάει, ενημερώνοντας τον Τόμπι ότι στο μπολ του υπάρχει φαγητό. Μάλιστα, το αφεντικό του τα έχει σκεφτεί όλα με λεπτομέρεια, καθώς έχει τοποθετήσει μαι κάμερα πάνω από το μπολ, ώστε να είναι σίγουρο ότι ο Τόμπι έφαγε κανονικά.

Ταΐζει το σκύλο του μέσω twitter! [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Ταΐζει το σκύλο του μέσω twitter! [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Το μόνο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Μόρις, είναι ότι οι φίλοι και οι συγγενείς του έχουν ενθουσιαστεί με το πρωτότυπο σύστημα και συχνά πυκνά μπαίνουν στο λογαριασμό και τουιτάρουν, με αποτέλεσμα ο Τόμπι να τρώει πολλές φορές περισσότερο από όσο πρέπει για να μην παχύνει.





Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ