Πού βάζουν τα Οσκαρ οι σταρ -Σε ράφια, τουαλέτα, στο σπίτι της μαμάς [εικόνες] - iefimerida.gr

Πού βάζουν τα Οσκαρ οι σταρ -Σε ράφια, τουαλέτα, στο σπίτι της μαμάς [εικόνες]

Ο σκηνοθέτης του Get Out
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα Οσκαρ τελείωσαν και οι νικητές παρέλαβαν το πολυπόθητο αγαλματίδιο. Κάποιοι το άφησαν στο τραπέζι και τους το έκλεψαν, αλλά ευτυχώς το ξαναβρήκαν, και άλλοι το φύλαξαν σαν τα μάτια τους μέχρι να επιστρέψουν σπίτι.

Βλέποντας την τελετή απονομής των Οσκαρ από την COSMOTE TV, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που αναρωτήθηκαν πού τοποθετούν οι σταρ τα περιβόητα αγαλματίδια. «Σίγουρα, σε κάποια ειδική, γυάλινη θήκη ή σε χρηματοκιβώτιο», σκέφτηκαν πολλοί, ωστόσο, η σκέψη αυτή απέχει πολύ από την πραγματικότητα.

Ο σκηνοθέτης του Get Out, Τζόρνταν Πιλ, που κατέκτησε το Οσκαρ Πρωτότυπου Σεναρίου στη φετινή απονομή, αποκάλυψε πως έχει το χρυσό αγαλματίδιο δίπλα στην εμβληματική καρέκλα της ταινίας.

Η Βαιόλα Ντέβις, ένα χρόνο μετά τη νίκη της στην κατηγορία Οσκαρ Β' γυναικείου ρόλου, για την ταινία Fences, δήλωσε πως το βραβείο της βρίσκεται στο γραφείο που μοιράζεται με τον σύζυγό της και παραγωγό Julius Tennon.

Το μέρος που έχει βάλει το δικό της βραβείο η Κέιτ Γουίνσλετ θα σας αφήσει άφωνους, μιας και το έχει το τοποθετήσει στην τουαλέτα. Ναι, η σταρ θεωρεί πως αυτό είναι το κατάλληλο μέρος για τον «θείο Οσκαρ» και εξηγεί το γιατί.

Πού βάζουν τα Οσκαρ οι σταρ -Σε ράφια, τουαλέτα, στο σπίτι της μαμάς [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Σε συνέντευξή της στο GMTV, η Γουίνσλετ αναφέρει: «Ολοι θέλουν να το κρατήσουν και σχολιάζουν πόσο βαρύ είναι. Σκέφτηκα, λοιπόν, πως βάζοντάς το στην τουαλέτα, οι άνθρωποι θα αποφεύγουν την ερώτηση: “Πού είναι το Οσκαρ σου”».

Ο Τομ Χανκς έχει μια θέση που ταιριάζει στα δύο Οσκαρ του. Τα έχει σε ένα ράφι με οικογενειακά τρόπαια, δίπλα σε βραβεία ποδοσφαίρου.

Οικογενειακή είναι η υπόθεση και για την Τζένιφερ Λόρενς, η οποία έχει το Οσκαρ της στο σπίτι των γονιών της, επάνω στο πιάνο. Στο σπίτι της μαμάς της το έχει αφήσει και η Εμμα Στόουν.

Πού βάζουν τα Οσκαρ οι σταρ -Σε ράφια, τουαλέτα, στο σπίτι της μαμάς [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Η Αλίσια Βικάντερ, από την άλλη πλευρά, το έδωσε στην φίλη της κόρης της να το φυλάει. Μάλιστα, έχει δηλώσει χαριτολογώντας: «Μου στέλνει φωτογραφίες για να μου αποδείξει πως είναι καλά. Αγαπώ τις ενημερώσεις της!».

Σε τρίτο πρόσωπο έχει δώσει και το δικό του Οσκαρ ο Τζέιμι Φοξ. Το δικό του βραβείο, βέβαια, το κρατά ο μάνατζέρ του.

Μπορεί όλοι οι παραπάνω να ξέρουν πού βρίσκεται το Οσκαρ του, ωστόσο, η Νάταλι Πόρτμαν δεν έχει ιδέα. «Νομίζω πως είναι στο χρηματοκιβώτιο ή κάπου αλλού. Δεν ξέρω», έχει δηλώσει στο The Hollywood Reporter.

Πού βάζουν τα Οσκαρ οι σταρ -Σε ράφια, τουαλέτα, στο σπίτι της μαμάς [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Πηγή: People

Φωτογραφίες: AP

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Οσκαρ 2018 σταρς αποθήκευση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ