Το είπε και το έκανε! Ο Σωτήρης Κοντιζάς δοκίμασε τα πιάτα του Σελίμ στο μαγαζί του [εικόνα] - iefimerida.gr

Το είπε και το έκανε! Ο Σωτήρης Κοντιζάς δοκίμασε τα πιάτα του Σελίμ στο μαγαζί του [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Σελίμ Σελτζούκ μπορεί να έχει αποχωρήσει από το MasterChef, αλλά τόσο οι παίκτες όσο και οι κριτές δεν ξεχνούν την ισχυρή προσωπικότητά του, το πηγαίο χιούμορ και την αυθεντικότητά του.

Πριν από λίγες εβδομάδες ο Σελίμ άφησε πίσω του την ποδιά του MasterChef και επέστρεψε στα παλιά του μαγειρικά λημέρια: στο δικό του εστιατόριο που βρίσκεται στο Πεδίο του Άρεως και έχει το όνομα «Anadolu».

Λίγο πριν αποχωρήσει ο Σελίμ από το reality μαγειρικής είχαμε ακούσει τον Σωτήρη Κοντιζά να δηλώνει δοκιμάζοντας ένα από τα πιάτα του: «Αν μπορούσα, θα ήθελα να γυρίσω τον χρόνο πίσω και να φάω στο μαγαζί του Σελίμ πριν το MasterChef και μετά το MasterChef».

Πράγματι, η εξέλιξη του Σελίμ κατά τη διάρκεια παραμονής του στο MasterChef ήταν θεαματική.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς το ‘πε και το ‘κανε: βρέθηκε στο εστιατόριο του Σελίμ και δοκίμασε τα πιάτα του. Μάλιστα, οι δυο τους φωτογραφήθηκαν και το καρέ δημοσίευσε ο Σελίμ στους λογαριασμούς του στα social media.

Δείτε την φωτογραφία που δημοσίευσε ο Σελίμ, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σωτήρης Κοντιζάς Σελίμ Σελτζούκ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ