Τα σιγοκαπνιστά κρέατα του Pο' Boys γέμισαν μυρωδιές τη συνοικία του Ψυρρή [εικόνες] - iefimerida.gr

Τα σιγοκαπνιστά κρέατα του Pο' Boys γέμισαν μυρωδιές τη συνοικία του Ψυρρή [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το Po' Boys BBQ, το αγαπημένο street food στέκι της Αθήνας αποκτά επιτέλους το δικό του χώρο.

Το Po' BoyS, γεννήθηκε από το Mama Roux και την προσπάθεια του ιδιοκτήτη John Higgins και του chef Βασίλη Σπόρου να γνωρίσουν στους Αθηναίους το αυθεντικό Southern BBQ και τα σιγοκαπνιστά low and slow κρέατα.

Το food truck Po’ Boys, λοιπόν, έκανε την πρώτη του εμφάνιση ως pop up καντίνα στο χριστουγεννιάτικο Food Market στην πλατεία Κοτζιά το 2016 και από τότε κατέκτησε κάθε street food festival που συμμετείχε.

«Μας ενδιαφέρει η φιλοσοφία του street food και θέλαμε εδώ και καιρό έναν χώρο για να γνωρίσουμε στο κοινό διαφορετικές γεύσεις. Ο κόσμος που μας επισκεπτόταν στα διάφορα φεστιβάλ μας παρότρυνε στην πραγματικότητα να δημιουργήσουμε το δικό μας εστιατόριο», μας εξηγεί ο Βασίλης.

Γνωρίστε καλύτερα το Po' Boys και δείτε φωτογραφίες από τα πιάτα του και τον vintage χώρο του, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ PO' BOYS
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ