Την Παρασκευή το απόγευμα εκδικάζεται η έφεση του ΠΑΟΚ - iefimerida.gr

Την Παρασκευή το απόγευμα εκδικάζεται η έφεση του ΠΑΟΚ

Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στις 18.00 το απόγευμα της Παρασκευής ορίστηκε η εκδίκαση της έφεσης που κατέθεσε ο ΠΑΟΚ σε βάρος της πρωτόδικης απόφασης για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και της ποινής που του έχει επιβληθεί.

Ο «Δικέφαλος» μετά την απόφαση από το Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Λίγκας τιμωρήθηκε με αφαίρεση τριών βαθμών και δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών με τον ΠΑΟΚ να καταθέτει έφεση με την μορφή του κατ’ επείγοντος και πλέον περιμένουν την ανακοίνωση από το Εφέσεων.

Η εκδίκαση της έφεσης θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή στις 18:00 και η απόφαση μπορεί να ανακοινωθεί ακόμα και το Σάββατο.

Ο ΠΑΟΚ θέλει να πέσει η ποινή τόσο για την αφαίρεση βαθμών (-3) και να εξαντλήσει την πιθανότητα να μειωθεί η ποινή των δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών στην Τούμπα για να μπορέσουν οι ασπρόμαυροι να υποδεχτούν με τους φιλάθλους τους την ΑΕΚ στο ντέρμπι της Κυριακής.

Πηγή: sdna

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ