Διαψεύδει ο Στουρνάρας την δέσμευση των λογαριασμών του - iefimerida.gr

Διαψεύδει ο Στουρνάρας την δέσμευση των λογαριασμών του

Φωτογραφία: Intimenews/ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία σχεδόν πανομοιότυπη ανάρτηση σε δύο ιστοσελίδες λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Τρίτης, προκάλεσε συναγερμό σε κυβέρνηση και ΤτΕ.

Στις εν λόγω ιστοσελίδες, υποστηρίζονταν ότι δεσμεύτηκαν οι λογαριασμοί του διοικητή της ΤτΕ Γιάννη Στουρνάρα και της συζύγου του Λίνας Νικολοπούλου για την υπόθεση Novartis. Μάλιστα, ως πηγή επικαλούνταν δικαστικούς κύκλους και ότι αυτό συνέβη το πρωί της Τρίτης, κατ’ εντολή του ΚΕΦΟΜΕΠ, με παραγγελία της αρμόδιας εισαγγελικής λειτουργού που ασχολείται με την υπόθεση.

Τα τηλέφωνα «άναψαν» ενώ ορισμένες κυβερνητικές πηγές διοχέτευαν πως «αν ισχύουν αυτά, τον Στουρνάρα δεν τον σώζει ούτε ο Ντράγκι».

Ωστόσο, μετά από ολονύχτιο ρεπορτάζ του iefimerida.gr, δεν επιβεβαιωνόταν από το ΚΕΦΟΜΕΠ η υπόθεση, ενώ κι ο ίδιος ο Στουρνάρας δήλωνε (βρίσκεται στη Φρανκφούρτη) ότι δεν γνωρίζει τέτοιο πράγμα. Πηγές της ΤτΕ μάλιστα έκαναν λόγο για «ύποπτη διαρροή» και δεν απέκλειαν να υπάρχουν «εξελίξεις».

Το πρωί, συνεργάτης του Γιάννη Στουρνάρα σχολίαζε: «Πρόκειται για ευσεβείς πόθους των ...γνωστών αγνώστων, που χρησιμοποιούν ως γραφείο Τύπου τον γνωστό ακροδεξιό και ημίτρελο δημοσιογράφο».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ