Survivor 2: Οι Μαχητές έγιναν «μπίλιες» -Η κλοπή φαγητού και ο άνευ ορίων τσακωμός [βίντεο] - iefimerida.gr

Survivor 2: Οι Μαχητές έγιναν «μπίλιες» -Η κλοπή φαγητού και ο άνευ ορίων τσακωμός [βίντεο]

Φωτογραφία: Facebook
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι Μαχητές πεινάνε κι αν κρίνουμε από όσα έγιναν στην παραλία, πεινάνε πολύ.

Η Ροδάνθη αυτή την φορά ήταν εκείνη που άναψε φωτιές κατηγορώντας τον Ηλία πως τρώει κρυφά, ζητώντας του μάλιστα και τον λόγο.

Χειρότερα τα πράγματα έκανε ο Κωνσταντίνος Τσεπάνης, ο οποίος ενώ σύμφωνα με τον Ηλία ήταν φίλος του, έλεγε κρυφά πίσω από την πλάτη του πως έκλεβε φαγητό και πως έπρεπε να τιμωρηθεί γι΄αυτό.

Ο Ηλίας όπως ήταν αναμενόμενο ξέσπασε και έγινε έξαλλος, παίρνοντας τα πράγματά του και φεύγοντας από την καλύβα φωνάζοντας... «εμένα δεν με λέει κανείς κλέφτη».

Το θέμα «φτάνει» και στους υπόλοιπους παίκτες με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν δύο μέτωπα... ο Ηλίας και η Μελίνα, οι οποίοι κατηγορούνται πως τρώνε κρυφά και ο Αγόρου, ο Θεοδωρόπουλος και η Ροδάνθη, οι οποίοι συνεχίζουν να τους κατηγορούν.

Από την πλευρά της η Ροδάνθη ανέφερε στις κάμερες πως είδε με τα μάτια της να συμβαίνει αυτό, λέγοντας μάλιστα σε Ηλία και Μελίνα να σταματήσουν να το παίζουν πεινασμένοι, ενώ από την άλλη η Μελίνα ανέφερε πως όλα αυτά τα λόγια προέρχονται από κάποιους που έχουν επηρεαστεί ήδη από κάποιους άλλους.

Τα παράπονα και οι γκρίνιες έφτασαν μέχρι και τα αυτιά του Σάκη Τανιμανίδη, ο οποίος ζήτησε να μάθει τι συμβαίνει. Με την σειρά τους, οι παίκτες μίλησαν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα τους, λέγοντας πως έχουν διασπαστεί και πως δεν υπάρχει πλέον η έννοια της ομάδας- οικογένειας.

Από την άλλη, οι Διάσημοι χάρηκαν τόσο πολύ όταν έμαθαν το χτεσινό έπαθλο στον αγώνα στίβου που η Ξένια των Rec και η Σπυροπούλου δεν άντεξαν και έβαλαν τα κλάματα.

Προφανώς γι΄αυτούς το να δουν φωτογραφίες των δικών τους ανθρώπων ήταν η μεγαλύτερη τους ανάγκη από ένα πιάτο φαγητό.

Βέβαια για να κερδίσουν θα έπρεπε να βγάλουν εις πέρας έναν δύσκολο στίβο μάχης.

Οι παίκτες θα έπρεπε να περάσουν τα μεμονωμένα δύσκολα εμπόδια και να δοκιμαστούν στην ισορροπία και το κολύμπι και στο τέλος να βάλουν όλη τους την δύναμη ώστε να ρίξουν με το μπαλάκι τους ένα πυργάκι.

Ο αγώνας καθ΄όλη την διάρκεια της δοκιμασίας ήταν σχεδόν στον πόντο, με τους Μαχητές να φαίνεται να το έχουν περισσότερο στην τελική δοκιμασία.

Εν τέλει το παιχνίδι το κέρδισαν οι Μαχητές, κερδίζοντας επίσης και το έπαθλο της επικοινωνίας.

Οπως ήταν φυσικό, οι «Μπλε» πήραν πολύ χαρά από τα μηνύματα των δικών τους ανθρώπων, αν και με αυτά που είχαν προηγηθεί μπορεί και ένα πιάτο φαγητό να είχε την ίδια αξία γι΄αυτούς.

Το φαγητό εν τέλει ήρθε στην επόμενη δοκιμασία και αυτό ήταν γλυκό και μάλιστα ένα λαχταριστό μπράουνις σοκολάτας.

Οι παίκτες έδωσαν τις δικές τους απαντήσεις σε διάφορες ερωτήσεις του Σάκη Τανιμανίδη, όπως για παράδειγμα πόσα χιλιόμετρα είναι το Σινικό Τείχος.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου απάντησε 150.000 χιλιόμετρα με αποτέλεσμα φυσικά να χάσει το μπράουνις, το οποίο έφαγαν εν τέλει η Βιργινία, ο Ηλίας, η Μελίνα και ο Χάρης των Μαχητών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ survivorGR Survivor2 Survivorgreece Survivor Survivor2018 μαχητές
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ