Το Χόλιγουντ ψήφισε Celia Kritharioti -Οι 6 κυρίες με τα φορέματα της Ελληνίδας δημιουργού [εικόνες] - iefimerida.gr

Το Χόλιγουντ ψήφισε Celia Kritharioti -Οι 6 κυρίες με τα φορέματα της Ελληνίδας δημιουργού [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Λαμπερές και απαστράπτουσες ήταν οι ηθοποιοί και οι τραγουδίστριες που παραβρέθηκαν στην 90η απονομή των βραβείων Όσκαρ το βράδυ της Κυριακής, με τις δημιουργίες Celia Kritharioti να μαγεύουν, για άλλη μία φορά.

Τόσο στην απονομή Όσκαρ όσο και στα viewing party αλλά και στο Vanity Fair party, ο οίκος Celia Kritharioti, ήταν εκεί για να ντύσει με μοναδικές δημιουργίες τις διάσημες ηθοποιούς.

Μεταξύ αυτών, η ελληνικής καταγωγής Μαρία Μενούνος, που κάλυψε το λαμπερό κόκκινο χαλί για λογαριασμό του TV Show «Kelly & Ryan» με μία μαύρη strapless δημιουργία Celia Kritharioti.


Άλλη παρουσία που έγινε αισθητή ήταν η ολυμπιονίκης του σκι, Λίντσεϊ Βον, που παραβρέθηκε στο Vanity Fair after Oscars Party με ολοκέντητη δημιουργία της Ελληνίδας σχεδιάστριας.


Επίσης, η ηθοποιός του «Westworld», Άντζελα Σαράφιαν, έκλεψε τις εντυπώσεις στο κόκκινο χαλί του Elton John AIDS Foundation Oscars Viewing Party με πορτοκαλί δημιουργία Celia Kritharioti με παγιέτες.


Απαστράπτουσα ήταν όμως και η τραγουδίστρια Μπιάνκα Κουινόνες, που επέλεξε Celia Kritharioti nude δημιουργία με χειροποίητο κέντημα για την εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί του Vanity Fair after Oscars Party.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη QUIÑ (@thequincat) στις 5 Μάρ, 2018 στις 12:03 μμ PST

Μοναδική εμφάνιση έκανε και η εκρηκτική Petra Nemcova, που παραβρέθηκε στο Oscars viewing party του Elton John Aids Foundation με εντυπωσιακή κίτρινη δημιουργία Celia Kritharioti από μεταξωτό κρεπ. Το διάσημο μοντέλο επέλεξε για την εμφάνισή του Celia Kritharioti που δημιουργήθηκε ειδικά για εκείνη και το Green Carpet Challenge ενώ επιλέχθηκαν υλικά GOTS (Global Organic Textile Standard), πιστοποιημένο οργανικό μεταξωτό κρεπ και φερμουάρ από ανακυκλωμένα υλικά.

Τέλος, και η Melia Kreiling επέλεξε μία στράπλες δημιουργία Celia Kritharioti από ασημένιες παγιέτες για την εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί του Oscars Viewing Party στο Waldorf Astoria Beverly Hills.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ