«Fake news» η ανανέωση συμβολαίου του Αστόρι - iefimerida.gr

«Fake news» η ανανέωση συμβολαίου του Αστόρι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί τις τελευταίες ώρες να «κυκλοφόρησε» το νέο ότι η διοίκηση της Φιορεντίνα θα ανανέωνε το συμβόλαιο του Ντάβιντε Αστόρι, ο οποίος βρέθηκε την Κυριακή, σε ηλικία 31 ετών, νεκρός στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, στο οποίο είχε καταλύσει η αποστολή της Φιορεντίνα ενόψει του αγώνα με την Ουντινέζε, ωστόσο πρόκειται για ψεύτικη είδηση.

Αυτό ξεκαθάρισε ο ειδικός κομισάριος της Lega Calcio, Τζιοβάνι Μαλαγκό, ο οποίος τόνισε χαρακτηριστικά για το θέμα που προέκυψε με τον αείμνηστο αρχηγό των «βιόλα»: «Πρέπει να κάνω μια σημαντική διευκρίνιση για μια υποτιθέμενη ανανέωση του συμβολαίου του Αστόρι. Ήταν είδηση χωρίς βάση, ψεύτικη είδηση από ένα πρακτορείο».

Στη συνέχεια ο Μαλαγκό διαβεβαίωσε ότι ο σύλλογος θα στηρίξει την επί μακρόν σύντροφο του Αστόρι, Φραντσέσκα Φιορέτι, και την δίχρονη κόρη τους, Βιτόρια, αφού δήλωσε: «Σίγουρα η Φιορεντίνα θα κάνει κάτι και θα στηρίξει την οικογένεια, η οποία αυτή τη στιγμή αξίζει σεβασμού και σιωπής πάνω απ' όλα. Η Φιορεντίνα θέλει σωστά να πάρει το χρόνο για να αποφασίσει τι θα κάνει».

Ο Μαλαγκό επιβεβαίωσε επίσης ότι οι ποδοσφαιριστές των ομάδων της Serie A θα φορούν φανέλες που θα αποτίουν φόρο τιμής στον Αστόρι στις αναμετρήσεις που θα διεξαχθούν το τριήμερο 9-11 Μαρτίου για την 28η αγωνιστική.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ντάβιντε Αστόρι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ