Stoiximan.gr MVP ο Μακένζι Μουρ του Λαυρίου - iefimerida.gr

Stoiximan.gr MVP ο Μακένζι Μουρ του Λαυρίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Μακένζι Μουρ αναδείχτηκε για Stoiximan.gr MVP της 17ης αγωνιστικής, φτάνοντας σε αυτήν την ατομική διάκριση για 4η φορά στο φετινό Πρωτάθλημα μετά την 1η, τη 12η και τη 15η αγωνιστική.

O 26χρονος Αμερικανός περιφερειακός στην εντός έδρας νίκη του Λαυρίου Megabolt επί του Ρεθύμνου Cretan Kings συγκέντρωσε 35 βαθμούς στο ράνκινγκ (22 πόντοι με 3/3 βολές, 5/8 δίποντα, 3/4 τρίποντα, έξι ριμπάουντ, έξι ασίστ, τέσσερα κλεψίματα, ένα κόψιμο, επτά κερδισμένα φάουλ, τέσσερα φάουλ εναντίον και τρία λάθη σε 31’ και 33’’ συμμετοχής), που ήταν η κορυφαία επίδοση του τριημέρου.

Ο Αμερικανός γκαρντ-φόργουορντ έχει σταθεροποιήσει την απόδοση του σε πολύ υψηλά επίπεδα κάτι που πιστοποιεί η παρουσία του σε αρκετές από τις λίστες των κορυφαίων της φετινής Stoiximan.gr Basket League αφού είναι σε απόλυτους αριθμούς…

* 3ος σκόρερ

* 11ος ριμπάουντερ

* 6ος πασέρ

* 1ος «κλέφτης»

* 18ος μπλοκέρ

* 1ος στο σύστημα αξιολόγησης ranking.

Κατά μέσο όρο, ο Μακένζι Μουρ που έχασε τρία παιχνίδια εξαιτίας τραυματισμού, προσφέρει στο Λαύριο Megabolt…

* 16,79 πόντους έχοντας 72,6% στις βολές, 60% στα δίποντα, 35,5% στα τρίποντα

* 6,29 ριμπάουντ

* 5,21 ασίστ

* 2,79 κλεψίματα

* 0,71 κοψίματα

* 6 κερδισμένα φάουλ

* 25,79 ranking

Από τα 14 παιχνίδια του, μόνο δύο φορές έμεινε σε μονοψήφιο αριθμό πόντων, πέντε φορές έφτασε ή και ξεπέρασε τους 20 ενώ δεν έμεινε σε κανένα από αυτά σε μονοψήφιο αριθμό ranking

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μακενζι μουρ Stoiximan.gr Basket League MVP
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ