Μογκερίνι για τη σύλληψη των 2 Ελλήνων στρατιωτικών: Να υπάρξει ταχεία και θετική επίλυση - iefimerida.gr

Μογκερίνι για τη σύλληψη των 2 Ελλήνων στρατιωτικών: Να υπάρξει ταχεία και θετική επίλυση

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την αλληλεγγύη των χωρών μελών της Ε.Ε στην Ελλάδα και την ελπίδα να υπάρξει ταχεία και θετική επίλυση στο ζήτημα της σύλληψης των δύο Ελλήνων στρατιωτικών στην Τουρκία, εξέφρασε η Φεντερίκα Μογκερίνι.

Λίγο μετά τη λήξη του Συμβουλίου Υπουργών Άμυνας της Ε.Ε στις Βρυξέλλες, η Υπατη Εκπρόσωπος της Ε.Ε, για θέματα εξωτερικής πολιτικής, ανέφερε ότι τόσο η ίδια όσο και οι 27 υπουργοί Άμυνας της Ε.Ε ενημερώθηκαν σήμερα το πρωί από τον Έλληνα υπουργό, Πάνο Καμμένο, για τη σύλληψη των δύο Ελλήνων στρατιωτικών στην Τουρκία.

Υπογράμμισε, επίσης, ότι είναι εξαιρετικής σημασίας η διατήρηση καλών σχέσεων γειτονίας, πόσω δε μάλλον μεταξύ δύο συμμάχων του ΝΑΤΟ. Οι υπουργοί Άμυνας της Ε.Ε που ενημερώθηκαν, εξέφρασαν την αλληλεγγύη τους και την ελπίδα να επιλυθεί το ζήτημα με ταχύ και θετικό τρόπο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ