ΝΔ για την τοποθέτηση Κουτεντάκη: Γνωστή η δυσανεξία που έχει ο ΣΥΡΙΖΑ σε οποιονδήποτε φορέα δεν ελέγχει - iefimerida.gr

ΝΔ για την τοποθέτηση Κουτεντάκη: Γνωστή η δυσανεξία που έχει ο ΣΥΡΙΖΑ σε οποιονδήποτε φορέα δεν ελέγχει

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ως ενδεικτικές της αντίληψης του ΣΥΡΙΖΑ για τις ανεξάρτητες υπηρεσίες και αρχές, χαρακτηρίζει η ΝΔ τις δηλώσεις του Νίκου Βούτση για την τοποθέτηση του κ. Κουτεντάκη ως επικεφαλής του Γραφείου Προϋπολογισμού του Κράτους στη Βουλή.

Παράλληλα σε ανακοίνωσή της, η αξιωματική αντιπολίτευση σημειώνει πως ο Πρόεδρος της Βουλής παραδέχθηκε, ότι επέλεξε τον κ. Κουτεντάκη, σημαίνον στέλεχος του κόμματός του, ακριβώς επειδή συμφωνεί με τις απόψεις του.

«Είναι πλέον γνωστή σε όλους η δυσανεξία που έχει ο ΣΥΡΙΖΑ απέναντι σε οποιονδήποτε φορέα δεν ελέγχει απόλυτα, αλλά πλέον έχουν χαθεί ακόμη και τα προσχήματα», σχολιάζει ειρωνικά η Πειραιώς,

Η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΝΔ:

«Οι χθεσινές δηλώσεις του Προέδρου της Βουλής είναι ενδεικτικές της αντίληψης του ΣΥΡΙΖΑ για τις ανεξάρτητες υπηρεσίες και Αρχές.

Για το Γραφείο Προϋπολογισμού του Κράτους στη Βουλή, το οποίο εξ ορισμού πρέπει να επισημαίνει από αμερόληπτη θέση τις αστοχίες στην οικονομική πολιτική της εκάστοτε Κυβέρνησης, ο κ. Βούτσης δήλωσε απροκάλυπτα ότι δεν έψαχνε για πρόσωπα με τεχνοκρατική κατάρτιση και κυρίως αμεροληψία.

Παραδέχθηκε, μάλιστα, ότι επέλεξε τον κ. Κουτεντάκη, σημαίνον στέλεχος του κόμματός του, ακριβώς επειδή συμφωνεί με τις απόψεις του.

Είναι πλέον γνωστή σε όλους η δυσανεξία που έχει ο ΣΥΡΙΖΑ απέναντι σε οποιονδήποτε φορέα δεν ελέγχει απόλυτα, αλλά πλέον έχουν χαθεί ακόμη και τα προσχήματα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ