Γέννησε η αδερφή του εξαφανισμένου μικρού Μπεν – «Δεν τον ξεχνάμε ποτέ» - iefimerida.gr

Γέννησε η αδερφή του εξαφανισμένου μικρού Μπεν – «Δεν τον ξεχνάμε ποτέ»

Η αδερφή του Μπεν με τη μητέρα τους. Φωτογραφία: Mirror
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ευχάριστα νέα για την οικογένεια του εξαφανισμένου Μπεν Νίνταμ, καθώς η αδερφή του, γέννησε σήμερα ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Γέννησε η αδερφή του εξαφανισμένου μικρού Μπεν – «Δεν τον ξεχνάμε ποτέ» | iefimerida.gr 0

Η 24χρονη Λιγκάνα Νίνταμ, μίλησε για «απόλυτη χαρά»μετά τη γέννηση της Ορόρα, που πήρε το όνομά της από την πριγκίπισσα της Disney στην ταινία «Η Κοιμωμένη».

Ο Μπεν ήταν 21 μηνών όταν εξαφανίστηκε στην Κω το 1991. Η αστυνομία πιστεύει ότι σκοτώθηκε σε ένα ατύχημα από έναν ντόπιο άνδρα και πως το σώμα του παραμένει κάπου θαμμένο στο νησί.

Γέννησε η αδερφή του εξαφανισμένου μικρού Μπεν – «Δεν τον ξεχνάμε ποτέ» | iefimerida.gr 1

Η μητέρα του Μπεν, Κέρι Νίνταμ, δήλωσε σχετικά με το νεογέννητο: «Είμαστε ενθουσιασμένη με την γέννηση του νέου μέλους της οικογένειάς μας. Έχουμε κάτι για να χαμογελάσουμε και πάλι». Ενώ η μητέρα του μωρού δήλωσε: «Αυτή η εγκυμοσύνη φαινόταν ατελείωτη, αλλά μόλις ήρθε στον κόσμο η μικρή, ο χρόνος σταμάτησε».

Η Λιγκάνα Νίνταμ με τον σύντροφό της. Φωτογραφία: Facebook

Η Ορόρα είναι το δεύτερο παιδί της Λιγκάνα με τον σύντροφό της Κρεγκ Ρούνεϊ. Το πρώτο τους παιδί είναι η 4χρονη Ερμιόνη.

Γέννησε η αδερφή του εξαφανισμένου μικρού Μπεν – «Δεν τον ξεχνάμε ποτέ» | iefimerida.gr 2

Η Κέρι Νίνταμ είπε πως η οικογένεια «έχει περάσει από την κόλαση» τα τελευταία δύο χρόνια καθώς η αστυνομία ξεκίνησε και πάλι την αναζήτηση των λειψάνων του γιου της. Ο Μπεν είχε εξαφανιστεί κοντά σε μια αγροικία που είχε ανακαινιστεί από τους παππούδες του, Κριστίν και Έντι.

Στιγμιότυπα από τις αγωνιώδεις προσπάθειες εντοπισμού του μικρού Μπεν. Φωτογραφία: Facebook

Οι ειδικοί στις ΗΠΑ προσπαθούν να εξαγάγουν DNA από ένα παιδικό σανδάλι και ένα αυτοκινητάκι που βρέθηκε κοντά στο χώρο. Η Κέρι πρόσθεσε: «Δεν έχω μεγάλες ελπίδες, αλλά προφανώς κάνουν μια διεξοδική δουλειά. Εμείς το μόνο που κάνουμε είναι να περιμένουμε τα αποτελέσματα. Είναι αγχωτικό, αλλά τώρα έχουμε μια μικρή δέσμη χαράς στη ζωή μας. Ζούμε μια μαγική στιγμή αλλά δεν ξεχνάμε ποτέ τον Μπεν».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ