ΝΔ για διορισμό γιου Παπαγγελόπουλου: ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έχουν στήσει ένα αναίσχυντο πελατειακό πάρτι - iefimerida.gr

ΝΔ για διορισμό γιου Παπαγγελόπουλου: ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έχουν στήσει ένα αναίσχυντο πελατειακό πάρτι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Την ώρα που χιλιάδες νέοι επιστήμονες αναγκάζονται να μεταναστεύσουν, καθώς αδυνατούν να βρουν εργασία στην Ελλάδα, και η πλειοψηφία των εργαζομένων συντηρούν τις οικογένειές τους με πενιχρούς μισθούς, η Κυβέρνηση προχωρά σε αθρόες προσλήψεις συγγενών και φίλων».

Αυτό αναφέρει μεταξύ άλλων το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, σε ανακοίνωσή του, όσον αφορά στον διορισμό του υϊου του αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλου, στη νομική υπηρεσία των ΕΛΠΕ, που είδε χθες το φως της δημοσιότητας.

«Τελευταίο κρούσμα, η πρόσληψη του υιού του αναπληρωτή Υπουργού Δικαιοσύνης, κ. Παπαγγελόπουλου στη νομική υπηρεσία των ΕΛΠΕ και μάλιστα με αποδοχές 56 χιλιάδες ευρώ ετησίως», σημειώνει η Νέα Δημοκρατία, τονίζοντας ότι «οι ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, που ήρθαν στην εξουσία δεσμευόμενοι δήθεν να αποκαταστήσουν την αξιοκρατία, έχουν στήσει ένα αναίσχυντο πελατειακό πάρτι, στέλνοντας το λογαριασμό στους πολίτες».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ