Survivor 2: Βαριά ήττα από τους Τούρκους -Ούτε μια νίκη η Δαλάκα [βίντεο] - iefimerida.gr

Survivor 2: Βαριά ήττα από τους Τούρκους -Ούτε μια νίκη η Δαλάκα [βίντεο]

SURVIVOR
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί στο ελληνικό Survivor να σκίζει, αλλά όταν πάει για... πρωτάθλημα Survivor η Κατερίνα Δαλάκα φαίνεται να μην τα καταφέρνει.

Οπως ανακοίνωσε χθες ο Σάκης Τανιμανίδης, θα διεξαχθεί ένα εσωτερικό Survivor πρωτάθλημα μεταξύ Ελλήνων, Ρουμάνων και Τούρκων.

Θα παίζουν ο άνδρας και η γυναίκα από το ελληνικό, ρουμάνικο και τουρκικό Survivor που είχαν τις καλύτερες επιδόσεις την περασμένη εβδομάδα.

Ο νικητής του εσωτερικού πρωταθλήματος θα κερδίσει... την οικογένειά του! Συγκεκριμένα η παραγωγή θα φέρει στον Αγιο Δομίνικο την οικογένεια του νικητή ενώ θα δοθεί και κάποιο χρηματικό έπαθλο.

Χθες, πάντως, η ελληνική ομάδα απογοήτευσε αφού ούτε ο Ηλίας Γκότσης, που αγωνίστηκε ως ο καλύτερος άνδρας παίκτης, ούτε η Κατερίνα Δαλάκα κατάφεραν να κερδίσουν.

Οι δύο Έλληνες παίκτες αντιμετώπισαν Τούρκους και Ρουμάνους, ωστόσο, δεν κατάφεραν να κερδίσουν στο all star Game του Survivor.

Μάλιστα, η Κατερίνα Δαλάκα δεν κατάφερε να πάρει καμιά νίκη. Ο Ηλίας Γκότσης πήρε τρεις. Στους άνδρες κέρδισε ο Τούρκος και στις γυναίκες η Ρουμάνα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ