Απολύθηκαν Στραματσόνι και Βόκολος από τη Σπάρτα Πράγας - iefimerida.gr

Απολύθηκαν Στραματσόνι και Βόκολος από τη Σπάρτα Πράγας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Αντρέα Στραματσόνι πήγε με πολλά όνειρα το καλοκαίρι στην Σπάρτα Πράγας με στόχο να επαναφέρει την θρυλική ομάδα στην κορυφή του πρωταθλήματος, αλλά ο πρώην τεχνικός του Παναθηναϊκού φεύγει -όπως και από την Ελλάδα- με απίστευτο στραπάτσο.

Η Σπάρτα βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας, 14 βαθμούς μακριά από την κορυφή με την εικόνα της ομάδας να είναι τραγική όπως φάνηκε και την τελευταία αγωνιστική κόντρα στην Μπρνο των δέκα παικτών με την Σπάρτα να μένει στην ισοαπλία.

«Η Σπάρτα αποφάσισε να τερματίσει την συνεργασία με τον Αντρέα Στραματσόνι μετά το απογοητευτικό ξεκίνημα στο δεύτερο γύρο της σεζόν αλλά και όλης της εικόνας που δείχνει η μάδα», αναφέρει η ανακοίνωση.

Την πόρτα της εξόδου εκτός από τον Στραματσόνι είδε όλο του το επιτελείο αλλά και ο Λεωνίδας Βόκολος ο οποίος είχε ρόλο τεχνικού συμβούλου.

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ