Η Αγγελική Νικολούλη αποκάλυψε το προφίλ του δολοφόνου των οδηγών ταξί - iefimerida.gr

Η Αγγελική Νικολούλη αποκάλυψε το προφίλ του δολοφόνου των οδηγών ταξί

Φωτογραφία: IntimeNews
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα χρόνο μετά τις δολοφονικές επιθέσεις σε οδηγούς ταξί, η Αγγελική Νικολούλη έφερε νέα στοιχεία στο φως για τον μανιακό δράστη.


Η κάμερα του «Τούνελ» κατέγραψε τη δημοσιογράφο να περιμένει στην ίδια στάση του λεωφορείου όπως και εκείνος. Να σταματά το ίδιο ταξί που πήρε και ο δολοφόνος. Να κάθεται στην ίδια θέση με αυτόν και να ακολουθεί τη διαδρομή του θανάτου.


Για πρώτη φορά ο νεαρός οδηγός που πυροβολήθηκε τρεις φορές στο κεφάλι, περιέγραψε με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες όλα όσα έζησε τη νύχτα που σημάδεψε τη ζωή του.

Το προφίλ του δράστη


Η έρευνα αποκάλυψε το αληθινό πρόσωπο του μανιακού «αριστοκράτη».


Το «Τούνελ» σκιαγράφησε και παρουσίασε για πρώτη φορά το προφίλ του, σύμφωνα με την εικόνα που συγκράτησε το πρώτο θύμα του.


Είναι ηλικίας 26-30 χρόνων, έχει ύψος 1.70 με 1.80 , είναι λεπτός με μαύρα κοντά μαλλιά, έχει λευκό πρόσωπο, καστανά μάτια και απαλά χαρακτηριστικά.

Φορούσε μαύρη αθλητική φόρμα με λευκό λογότυπο adidas στο φούτερ και λευκές ρίγες στα μανίκια και μαύρα αθλητικά παπούτσια. Κρατούσε μαύρο αθλητικό σάκο με λευκό λογότυπο της ίδιας εταιρίας και έδειχνε να έχει βγει από γυμναστήριο της Νέας Ερυθραίας.

Μιλούσε καθαρά τα ελληνικά και έδειχνε κάτοικος Βορείων Προαστίων.

Πηγή: anikolouli.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ