Μεγάλη επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής σε Αθήνα και επαρχία -Εξι συλλήψεις ακροδεξιών - iefimerida.gr

Μεγάλη επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής σε Αθήνα και επαρχία -Εξι συλλήψεις ακροδεξιών

EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μεγάλη επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής σε Αθήνα και επαρχία βρίσκεται σε εξέλιξη από το πρωί.

Ήδη έχουν γίνει έξι συλλήψεις ατόμων που ερευνώνται για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, κατοχή εκρηκτικών υλών, εκρήξεις και εμπρησμούς.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για άτομα που συμμετέχουν σε ακροδεξιές ομάδες και θεωρούνται ύποπτοι για τις επιθέσεις σε στέκια αναρχικών, σε καταλήψεις και στην πρόσφατη επίθεση στη «Φαβέλα».

Κατά τις ίδιες πηγές, πρόκειται για μέλη της ακροδεξιάς οργάνωσης «Combat 18 Hellas» που έχουν πραγματοποιήσει πάνω από 15 εμπρηστικές επιθέσεις σε αντιεξουσιαστικά στέκια και καταλήψεις. Την ίδια στιγμή πραγματοποιούνται και έρευνες σε σπίτια.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η έρευνα της Αντιτρομοκρατικής πραγματοποιείται για την ταυτοποίηση και τον εντοπισμό των δραστών της επίθεσης στο στέκι «Φαβέλα» στις 25 Φεβρουαρίου, αλλά και σε άλλες επιθέσεις.

Κατά πληροφορίες, ο ένας εκ των δραστών έχει αναγνωρισθεί από δικηγόρο που βρισκόταν μέσα στο αναρχικό στέκι την ώρα της επίθεσης.

Εβραϊκό Νεκροταφείο Νίκαιας, Βεβήλωση από Combat18, Οκτώβριος 2015.

Μεγάλη επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής σε Αθήνα και επαρχία -Εξι συλλήψεις ακροδεξιών | iefimerida.gr 0

Το iefimerida επικοινώνησε με μέλη της Φαβέλας που βρίσκονταν μέσα στο ελεύθερο κοινωνικό στέκι του Πειραιά. Όπως είπαν αναγνώρισαν έναν εκ των δραστών της δολοφονικής επίθεσης σε βάρος τους. Πληροφορίες λένε ότι ανάμεσα στα άτομα που προσήγαγε η αντιτρομοκρατική βρίσκεται ακόμα ένας νεαρός ο οποίος ενδέχεται να συμμετείχε στην επίθεση στην Φαβέλα. «Πράγματι μας κάλεσαν και αναγνωρίσαμε τον έναν εκ των δραστών που επιτέθηκε στη Φαβέλα. Ανήκει σε ακροδεξιά οργάνωση. Βοηθήσαμε πολύ την αστυνομία στις έρευνες της, όμως επειδή είμαστε γνωστοί στον Πειραιά αισθανόμαστε ότι βρισκόμαστε πλέον σε έναν διαρκή κίνδυνο».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αντιτρομοκρατική ακροδεξιοί
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ