Champions League: Για ανατροπή-πρόκριση η Παρί ΣΖ κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης - iefimerida.gr

Champions League: Για ανατροπή-πρόκριση η Παρί ΣΖ κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης

Φωτογραφία: ΑΡ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια ματσάρα και μία… αγγαρεία περιλαμβάνει το αποψινό πρώτο πιάτο των ρεβάνς για τους «16» του Champions League.

Στο ματς της βραδιάς, και ίσως στην πιο ενδιαφέρουσα ρεβάνς όλης της φάσης των «16», η Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχεται τη Ρεάλ στον επαναληπτικό του 3-1 του «Μπερναμπέου», στον οποίο η «βασίλισσα» ευτύχησε με δύο γκολ στο τέλος να γίνει το μεγάλο φαβορί, σε ένα ματς που οι Παριζιάνοι μέχρι το 80’ είχαν κλέψει τις εντυπώσεις. Η ομάδα του Ουνάι Έμερι πιστεύει στην πρόκριση, παρότι θα υποχρεωθεί να κυνηγήσει την ανατροπή χωρίς τον τραυματία Νεϊμάρ, τη θέση του οποίου θα πάρει ο Άνχελ Ντι Μαρία.

Στον αντίποδα, για τη «βασίλισσα» είναι σαφές πως η κατάκτηση του Champions League αποτελεί μονόδρομο για να σωθεί η χρονιά μετά την παταγώδη αποτυχία σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Μόντριτς και Κρόος, που ακολούθησαν την αποστολή αλλά δεν είναι 100% έτοιμοι και ενδέχεται να αντικατασταθούν από τους Κόβατσιτς και Ίσκο αντίστοιχα. Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Γερμανός Φέλιξ Μπριχ.

Πιθανές συνθέσεις
Παρί (Έμερι): Αρεόλα, Άλβες, Μαρκίνιος, Σίλβα, Κουρζάβα, Βεράτι, Μότα/Ντιαρά, Ραμπιό, Εμπαπέ, Ντι Μαρία, Καβάνι.
Ρεάλ (Ζιντάν): Νάβας, Καρβαχάλ, Ράμος, Βαράν, Μαρσέλο, Κασεμίρο, Κρόος/Κόβατσιτς, Μόντριτς/Ίσκο, Μπλέικ, Ρονάλντο, Μπενζεμά.

Λίβερπουλ-Πόρτο: Τυπική διαδικασία

Πιο… αδιάφορο, δεν γίνεται! Το 5-0 της Λίβερπουλ στο «Ντραγκάο» έχει μετατρέψει τον επαναληπτικό στο «Άνφιλντ» απέναντι στην Πόρτο σε αγγαρεία. Οι «κόκκινοι» που διανύουν περίοδο μεγάλης φόρμας ίσως να σκέφτονται περισσότερο το ντέρμπι του Σαββάτου με τη Μαν. Γιουνάιτεντ. Γι’ αυτό και είναι πιθανό ο Γιούργκεν Κλοπ να κάνει rotation, τη στιγμή που δεν υπολογίζει στον Βαϊνάλντουμ. Από τους «δράκους» θα λείψουν οι Τέλες, Σοάρες, Ντανίλο και Μαρέγκα. Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Γερμανός Φέλιξ Τσβάιερ.

Πιθανές συνθέσεις
Λίβερπουλ (Κλοπ): Κάριους, Γκόμεζ, Φαν Ντάικ, Λόβρεν, Μορένο, Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν, Χέντερσον, Μίλνερ, Σαλάχ, Φιρμίνο, Μανέ.
Πόρτο (Κονσεϊσάο): Κασίγιας, Μάξι Περέιρα, Φελίπε, Μαρκάνο, Ντιόγκο Νταλό, Ερέρα, Οτάβιο, Σέρτζιο Ολιβέιρα, Κορόνα, Αμπουμπακάρ, Μπραχίμι.

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Champions League Ρεάλ Παρί Σεν Ζερμέν
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ