Καμμένος: Κάλεσε την ΕΕ να πάρει θέση για τους δύο Ελληνες στρατιωτικούς - iefimerida.gr

Καμμένος: Κάλεσε την ΕΕ να πάρει θέση για τους δύο Ελληνες στρατιωτικούς

Καμμένος: Η τουρκία μπλοκάρει το θέμα των δύο ελλήνων στρατιωτικών -Προ ημερησίας συζήτηση στις Βρυξέλλες /Φωτογραφία: Intime News
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στις Βρυξέλλες προκειμένου να συμμετάσχει στη Σύνοδο των υπουργών Εθνικής Αμυνας βρίσκεται ο Πάνος Καμμένος.

Οπως ο ίδιος εξήγησε προσερχόμενος στη Σύνοδο, θα θέσει το θέμα της κράτησης των δύο Ευρωπαίων στρατιωτικών σε φυλακές υψίστης ασφαλείας της Τουρκίας.

«Η σύλληψη των δύο Ελλήνων στρατιωτικών σε ένα παραμεθόριο επεισόδιο το οποίο συνήθως λύνονταν με διαπραγματεύσεις μεταξύ διοικητών έχει οδηγήσει σε μια εμπλοκή από μέρους της Τουρκίας, με την άρνηση του εισαγγελέα οι δύο στρατιωτικοί να παραμείνουν στην Τουρκία, αλλά στο προξενείο.
Οι δυο Έλληνες στρατιωτικοί έκαναν περιπολία σε περιοχή που έχουμε παράνομη είσοδο μεταναστών και προσφύγων και δράση διακινητών, ακολουθώντας συγκεκριμένα στίγματα τα οποία κατά αυτούς θα οδηγούσαν σε διακινητές και μετανάστες, με αποτέλεσμα να περάσουν στο τουρκικό έδαφος για λίγο μέτρα.
Είναι ένα θέμα που αφορά και τις σχέσεις ΕΕ-Τουρκίας.
Μετά τη σύνοδο θα ενημερώσω και τον αναπληρωτή γραμματέα του ΝΑΤΟ.
Η Τουρκία είναι μέλος σύμμαχος και τέτοια είδους επεισόδια λύνονται δια της ειρηνικής οδού και μετά από διαπραγμάτευση των δύο ενόπλων δυνάμεων
».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πάνος Καμμένος Βρυξέλλες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ