Δήμαρχος Τρικκαίων για τον Σπίρτζη με τσιγάρο σε κλειστό χώρο -«Οταν πραγματικά νιώθεις μ@λ@κας» [εικόνα] - iefimerida.gr

Δήμαρχος Τρικκαίων για τον Σπίρτζη με τσιγάρο σε κλειστό χώρο -«Οταν πραγματικά νιώθεις μ@λ@κας» [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κατά των υπουργών του ΣΥΡΙΖΑ τους οποίους βλέπει να καπνίζουν παντού, ξέσπασε ο δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου.

Στο δήμο Τρικκαίων εφαρμόζεται απαρέγκλιτα τους τέσσερις τελευταίους μήνες ο αντικαπνιστικός νόμος και έτσι ο δήμαρχος, με αφορμή μια φωτογραφία του υπουργού Υποδομών Χρήστου Σπίρτζη με τσιγάρο σε κλειστό χώρο κατά την περιοδεία του στο Πήλιο, ξέσπασε μέσω Facebook.

Όταν πραγματικά νιώθεις μ@λ@κας» λέει ο δήμαρχος Τρικκαίων «που προσπαθείς να εφαρμόσεις τον αντικαπνιστικό… Σε ένα παράλληλο σύμπαν, σε μία άλλη χώρα, όταν ένας υπουργός απροκάλυπτα παραβίαζε το νόμο αλλά και τις εγκυκλίους άλλου του συναδέλφου, η παραίτηση θα ήταν μονόδρομος. Αλλά ξέχασα… Είμαστε στην Ελλάδα»…

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ