Ερευνα για τον θάνατο του Ντάβιντε Αστόρι -Για την πιθανότητα να πρόκειται για ανθρωποκτονία - iefimerida.gr

Ερευνα για τον θάνατο του Ντάβιντε Αστόρι -Για την πιθανότητα να πρόκειται για ανθρωποκτονία

Ο Ντάβιντε Αστόρι (Φωτογραφία: AP/ Marius Becker)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ερευνα, για την πιθανότητα ο θάνατος του Ντάβιντε Αστόρι να είναι ανθρωποκτονία, ξεκίνησε στην Ιταλία.

Ο αρχηγός της Φιορεντίνα βρέθηκε νεκρός στα 31 του χρόνια, στο ξενοδοχείο που είχε καταλύσει η ομάδα του στο Ούντινε, το πρωί της Κυριακής. Η νεκροψία έχει προγραμματιστεί για την Τρίτη και ο εισαγγελέας του Ούντινε, Αντόνιο Ντε Νίκολο ξεκαθάρισε ότι η αιτία θανάτου δεν έχει εξακριβωθεί ακόμη.

Εξήγησε ότι πρόκειται για μία συνηθισμένη διαδικασία. «Είναι καθήκον μας να εξακριβώσουμε αν ο θάνατος του Αστόρι ήταν ένα τραγικό παιχνίδι της μοίρας ή αν κάποιος γνώριζε κάτι», δήλωσε ο εισαγγελέας στο Ansa. «Η έναρξη αυτής της διαδικασίας θα μας επιτρέψει να διαπιστώσουμε αν υπάρχουν ευθύνες ανάμεσα στους ανθρώπους που τον φρόντιζαν», συμπλήρωσε.

Οι πρώτες ενδείξεις είναι ότι ο Αστόρι πέθανε από φυσικά αίτια. Σε μία ανάρτηση στο Τwitter, η Φιορεντίνα αναφέρθηκε σε ξαφνική ασθένεια. «Το εκπληκτικό είναι ότι μιλάμε για έναν νέο άνθρωπο, που τον παρακολουθούσαν στενά γιατροί, γιατί είναι επαγγελματίας. Αν είχε καρδιολογικά θέματα, έπρεπε να είχαν διαπιστωθεί», σχολίασε ο Ντε Νίκολο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ντάβιντε Αστόρι Φιορεντίνα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ