Λιγκουίνι με ψητές πιπεριές Φλωρίνης

Λιγκουίνι με ψητές πιπεριές Φλωρίνης

Ολη η γλύκα της ψητής, κόκκινης πιπεριάς στο πιάτο! Συνδιάστε τις ψητές πιπεριές με σκόρδο και κρεμμύδι, για μοναδική μακαρονάδα.

Υλικά

  • 1 πακέτο μακαρόνια λιγκουίνι
  • 2 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • 1 κρεμμύδι
  • 1/2 φλυτζάνι κρέμα γάλακτος
  • 1/2 φλυτζάνι γάλα
  • 1 φλυτζάνι τριμμένη παρμεζάνα
  • 1 κουτί ψητές πιπεριές Φλωρίνες
  • Αλάτι και πιπέρι

Εκτέλεση

  • Βράστε τα λιγκουίνι σε αλμυρό νερό, όπως λέει το πακέτο
  • Βάλτε το ελαιόλαδο σε βαθύ τηγάνι -Ροδίστε το κρεμμύδι και τα σκόρδα, ψιλοκομμένα, 2-3 λεπτά
  • Προσθέστε στο τηγάνι την κρέμα, το γάλα, την παρμεζάνα και αφήστε τα να βράσουν απαλά, ώσπου να πήξει η σάλτσα
  • Περάστε τις μισές πιπεριές Φλωρίνης στο μπλέντερ και κάντε πουρέ
  • Ψιλοκόψτε τις υπόλοιπες -Ρίξτε πουρέ και πιπεριές στο τηγάνι

  • Προσθέστε τα λιγκουίνι, δοκιμάστε, ρίξτε αλάτι και πιπέρι

  • Σερβίρετε καυτό, γαρνίρετε με επιπλέον παρμεζάνα

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.