Στη ΝΔ διέγραψαν στέλεχος γιατί πρωταγωνίστησε σε επεισόδια σε αγώνα ποδοσφαίρου [βίντεο] - iefimerida.gr

Στη ΝΔ διέγραψαν στέλεχος γιατί πρωταγωνίστησε σε επεισόδια σε αγώνα ποδοσφαίρου [βίντεο]

Φωτογραφία: facebook
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εκτός ΝΔ τέθηκε ο Θωμάς Παπαγούσιας, πρόεδρος της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Βοΐου, μετά την εμπλοκή του σε επεισόδια κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα.

Δήλωση Γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής ΝΔ Λευτέρη Αυγενάκη

«Με την απαράδεκτη εμπλοκή του σε επεισόδια ποδοσφαιρικού αγώνα στην Κοζάνη, ο πρόεδρος της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης της ΝΔ κ. Θωμάς Παπαγούσιας είναι αυτονόητο ότι έθεσε μόνος του εαυτόν εκτός κόμματος».

Τι έγραψαν τα τοπικά μέσα

Σύμφωνα με το Kozanimedia ο πρόεδρος της ΔΗΜ.ΤΟ. Νέας Δημοκρατίας Βοϊου Θωμάς Παπαγούσιας ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στα θλιβερά επεισόδια που συνέβησαν χθες, Κυριακή, αμέσως μετά τη λήξη το αγώνα Ακαδημία Βοϊου-Κοζάνη, στη Νεάπολη, που βρήκε τους φιλοξενούμενους νικητές με 0-2.

Ο πρόεδρος της Τοπικής Οργάνωσης της ΝΔ (με το μοβ φούτερ και το μαύρο αμάνικο μπουφάν) φαίνεται ξεκάθαρα στο βίντεο να γρονθοκοπεί ποδοσφαιριστή της Κοζάνης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ