Seat: Στη Γενεύη το ηλεκτρικό e-Racer και το Digital Cockpit - iefimerida.gr

Seat: Στη Γενεύη το ηλεκτρικό e-Racer και το Digital Cockpit

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στη Γενεύη και την έκθεσή της θα παρουσιαστεί επίσημα η νέα μάρκα Cupra, το Cupra Ateca, καθώς και το Cupra e-Racer, το πρώτο 100% ηλεκτρικό αγωνιστικό αυτοκίνητο τουρισμού στον κόσμο!

Και το πρώτο αγωνιστικό της νεόκοπης μάρκας στο Πρωτάθλημα TCR.
Το Cupra e-Racer είναι ένα αυθεντικό αγωνιστικό αυτοκίνητο με απόδοση 300 kW η οποία σκαρφαλώνει ακόμα και στα 500 kW στο peak της απόδοσης.

Ταυτόχρονα στο περίπτερο Cupra θα υπάρχουν το Cupra Ateca με 300 ίππους, 4Drive και 7-τάχυτο κιβώτιο DSG. Η μάρκα θα παρουσιάσει επίσης το Leon CUPRA R ST με κινητήρα 2.0 TSI, 4Drive και με κιβώτιο DSG καθώς και το 5-θυρο Leon FR με κινητήρα 1.5 150 PS TSI EVO.
Το νέο SEAT Digital Cockpit θα είναι από τις κύριες καινοτομίες της Έκθεσης Αυτοκινήτου Γενεύης 2018. Ο ψηφιακός πίνακας οργάνων που θα παρουσιαστεί στο περίπτερο στα μοντέλα CUPRA Ateca, SEAT Leon CUPRA R ST, Leon FR και Arona είναι ένας πίνακας ελέγχου που έχει σχεδιαστεί με την λογική μίας διαδραστικής οθόνης. Διαθέτει σύγχρονη και ευέλικτη σχεδίαση, προσφέρει λειτουργικότητα και προσαρμόζεται ανάλογα με τις προτιμήσεις του οδηγού.

Μία ακόμη καινοτομία της SEAT θα είναι η ενσωμάτωση της μουσικής εφαρμογής αναγνώρισης τραγουδιών Shazam στα μοντέλα της. Η εφαρμογή αυτή που παρουσιάστηκε στα πλαίσια του Mobile World Congress πριν από λίγες ημέρες, θα είναι διαθέσιμη στα αυτοκίνητα SEAT από τον Απρίλιο. Η χρήση της εφαρμογής Shazam θα είναι μία εύκολη και ασφαλής εμπειρία για τους χρήστες ενώ συγχρόνως οδηγούν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Seat Γενεύη ηλεκτρικό e-Racer Digital Cockpit
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ