Η «Μαίρη Πόπινς» επιστρέφει -Είδαμε το τρέιλερ στα Οσκαρ! [βίντεο] - iefimerida.gr

Η «Μαίρη Πόπινς» επιστρέφει -Είδαμε το τρέιλερ στα Οσκαρ! [βίντεο]

Η Έμιλι Μπλαντ υποδύεται την Μαίρη Πόπινς
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η αγαπημένη ταινία των παιδικών μας χρόνων «Μαίρη Πόπινς» επιστρέφει και οι θαυμαστές της είδαν το πρώτο τρέιλερ του sequel που κυκλοφόρησε χθες στην 90η απονομή των βραβείων Όσκαρ και σίγουρα δεν απογοήτευσε.

Η Έμιλι Μπλαντ έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία «Η Μαίρη Πόπινς επιστρέφει», μια ταινία που πραγματεύεται την επιστροφή της Πόπινς στο Λονδίνο μετά από 25 χρόνια, όπου επανώνεται και πάλι με τους Τζάνετ και Μάικλ Μπανκς. Μαζί με την Μπλαντ, παίζει και ο Λιν Μάνουελ Μιράντα που υποδύεται τον Τζακ, ενώ ο Κόλιν Φερθ υποδύεται τον Γουίλιαμ Γουέδεραλ Γουίλκινς.

Στο τρέιλερ, ένα από τα παιδιά των Μπανκς φαίνεται να πετά έναν χαρταετό και να μπαίνει σε μπελάδες όταν ο χαρταετός μπαίνει μέσα σε μια καταιγίδα με τον Τζακ να σπεύδει να τον βοηθήσει. Αλλά η πραγματική βοήθεια φτάνει με τη μορφή της Μαίρη Πόπινς που κρατά στα χέρια της τον αετό.

Αυτό είναι το πρώτο τρέιλερ της ταινίας και σύντομα θα υπάρξουν κι άλλα που σίγουρα θα αξίζουν την αναμονή.

Η ταινία θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους την Ημέρα των Χριστουγέννων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Η Μαίρη Πόπινς επιστρέφει ταινία sequel
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ