Μεγαλειώδης εμφάνιση από Αντετοκούνμπο, νίκη για τους Μπακς [βίντεο] - iefimerida.gr

Μεγαλειώδης εμφάνιση από Αντετοκούνμπο, νίκη για τους Μπακς [βίντεο]

Φωτογραφία: AΡ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τέλος σε ένα σερί τεσσάρων ηττών έβαλαν οι Μπακς με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να κάνει όργια!

Αν και βρέθηκαν να χάνουν με 86-72 από τους Σίξερς στο τρίτο δωδεκάλεπτο, τα «ελάφια» επικράτησαν 118-110 με τον 23χρονο ηγέτη τους καθοριστικό και πλησίασαν σε απόσταση αναπνοής την ομάδα της Φιλαδέλφεια για την έκτη θέση στην Ανατολή (34-29 έναντι 34-28).

Ο διεθνής άσος είχε 35 πόντους (6/10 βολές, 13/22 δίποντα, 1/1 τρίποντο), 9 ριμπάουντ, 7 ασίστ, 2 κλεψίματα, 1 τάπα και 4 λάθη σε 42 λεπτά. Μάλιστα πέτυχε 14 σε ένα 21-0 που εξαφάνισε τη διαφορά στο φινάλε της τρίτης περιόδου. Ο Έρικ Μπλέντσο με 22 πόντους και 7 ασίστ ακολούθησε σε απόδοση τον Giannis, ενώ 13 πόντους και 7 ριμπάουντ είχε ο Τζαμπάρι Πάρκερ.

Ο Ντάριο Σάριτς με 25, ο Τζοέλ Εμπίντ με 19 και ο Τζέι Τζέι Ρέντικ με 17 πόντους πάλεψαν περισσότερο από τους Σίξερς, που υπέπεσαν σε συνολικά 26 λάθη.

Πηγή: sport-fm

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ NBA Αντετοκούνμπο Μπακς νικη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ