Οσκαρ 2018: Μάργκοτ Ρόμπι –Ξήλωσε το φόρεμά της στο κόκκινο χαλί και το έραψε μόνη της, επιτόπου - iefimerida.gr

Οσκαρ 2018: Μάργκοτ Ρόμπι –Ξήλωσε το φόρεμά της στο κόκκινο χαλί και το έραψε μόνη της, επιτόπου

Η ηθοποιός Μαργκότ Ρόμπι. Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αν υπάρχει κάτι στο οποίο όλοι μπορούμε να συμφωνήσουμε για τη Μάργκοτ Ρόμπι, είναι το γεγονός πως είναι πολύ καλή σε πάρα πολλά πράγματα.

Οσκαρ 2018: Μάργκοτ Ρόμπι –Ξήλωσε το φόρεμά της στο κόκκινο χαλί και το έραψε μόνη της, επιτόπου | iefimerida.gr 0

Είναι εκπληκτικά όμορφη, εκπληκτικά προσιτή, πάντα καλοντυμένη, υποψήφια φέτος για Οσκαρ καλύτερης ηθοποιού στην ταινία «Εγώ, η Τόνια» και τώρα μαθαίνουμε πως είναι και καλή μοδίστρα και πολύ καλή στην επίλυση προβλημάτων!

Η Ρόμπι εντυπωσίασε στο κόκκινο χαλί χθες το απόγευμα φορώντας ένα ιβουάρ φόρεμα Σανέλ. Μια εκπληκτική δημιουργία φορεμένη από μια όμορφη γυναίκα, μια άκρως εντυπωσιακή παρουσία στο κόκκινο χαλί.

Οσκαρ 2018: Μάργκοτ Ρόμπι –Ξήλωσε το φόρεμά της στο κόκκινο χαλί και το έραψε μόνη της, επιτόπου | iefimerida.gr 1

Η Ρόμπι είχε όμως ένα μικρό ατύχημα στο κόκκινο χαλί. Με μια απότομη κίνησή της τράβηξε και έσκισε τις τιράντες του φορέματός της που κρέμονταν στους ώμους, δημιουργώντας μια εκπληκτική λεπτομέρεια.

Οσκαρ 2018: Μάργκοτ Ρόμπι –Ξήλωσε το φόρεμά της στο κόκκινο χαλί και το έραψε μόνη της, επιτόπου | iefimerida.gr 2

Αντί να περιμένει, λοιπόν, να φτάσει κάποιος στιλίστας ή μία μοδίστρα για να σώσει την κατάσταση, η Μάργκοτ Ρόμπι απλώς ζήτησε ένα κιτ ραπτικής και έραψε μόνη της το φόρεμα! «Ω, δεν έχεις χρόνο για τέτοια» είπε αμέσως μόλις κατάφερε να διορθώσει το πρόβλημα.

Φωτογραφίες: AP

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ