Οσκαρ 2018: Ο Κόμπι Μπράιαντ πάει για το αγαλματίδιο -«Κάνω κάτι πέρα από το μπάσκετ» [βίντεο] - iefimerida.gr

Οσκαρ 2018: Ο Κόμπι Μπράιαντ πάει για το αγαλματίδιο -«Κάνω κάτι πέρα από το μπάσκετ» [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο κάτοχος πέντε δακτυλιδιών πρωταθλητή στο ΝΒΑ, Κόμπι Μπράιαντ, θα βρεθεί στο Dolby Theatre, για την ταινία κινουμένων σχεδίων μικρού μήκους «Dear Basketball».

Ο Μπράιαντ διεκδικεί το αγαλματίδιο για την ταινία κινουμένων σχεδίων μικρού μήκους «Dear Basketball» και δηλώνει πως αυτό που θέλει να κάνει είναι να «λέει ιστορίες».

«Πάντα μου έλεγαν ότι οι παίκτες του μπάσκετ ξέρουν μόνο να παίζουν μπάσκετ. Μην σκέφτεσαι τα οικονομικά, τις μπίζνες. Τι θες να κάνεις όταν αποσυρθείς; Λοιπόν, εγώ θέλω να λέω ιστορίες. Θέλω να τα βλέπουν οι άνθρωποι και να λένε ότι μπορώ να κάνω κάτι άλλο πέρα από το να ντριμπλάρω και να σουτάρω», αναφέρει.

Μιλώντας για το μέλλον του, ο διάσημος αθλητής λέει: «Αυτά που ετοιμάζω έχουν επίκεντρο τον αθλητισμό. Πώς παίρνουν τον αθλητισμό και λέμε όμορφες ιστορίες, που συνδέονται με την ανθρώπινη φύση; Αν κοιτάξεις σαν σύνολο τον αθλητισμό, ενώνει τον κόσμο παντού σε παγκόσμια κλίμακα. Οπως η μουσική. Αλλά αυτό που ξεχωρίζει αυτά τα δύο, είναι ότι ο αθλητισμός είναι κάτι που οι άνθρωποι κάνουν μαζί».

Ο Κόμπι Μπράιαντ διεκδικεί το το αγαλματίδιο με το «Garden Party» (Βίκτορ Κλερ και Γκάμπριελ Γκραπερόν), το «Lou» (Ντέιβ Μάλινς και Ντέινα Μάρεϊ), το «Negative Space» (Μαξ Πόρτερ και Ρου Κουβαχάτα) και το «Revolting Rhymes» (Γιάκομπ Σου και Γιαν Λαχάουερ).

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Οσκαρ 2018 Κόμπι Μπράιαντ Dear Basketball
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ