Super League: Ο Αστέρας Τρίπολης... ξέρανε τον ΠΑΟΚ, 3-2 στις 98'! - iefimerida.gr

Super League: Ο Αστέρας Τρίπολης... ξέρανε τον ΠΑΟΚ, 3-2 στις 98'!

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα πάνω... κάτω στην κορυφή της βαθμολογίας του πρωταθλήματος έφερε ο Αστέρας Τρίπολης!

Οι Αρκάδες κέρδισαν με 3-2 τον ΠΑΟΚ με γκολ στο 8ο λεπτό των καθυστερήσεων στην Αρκαδία!

Οι Αρκάδες γονάτισαν τον «δικέφαλο του Βορρά» και όχι μόνο έβαλαν τέλος στο σερί του (10 σερί νίκες στο πρωτάθλημα, χωρίς να υπολογίζεται το ντέρμπι στην Τούμπα), αλλά τον κράτησαν στους 52 πόντους, δίχως να υπολογίζεται το τι θα αποφασίσει η Super League. Έτσι, έδωσαν την ευκαιρία στην ΑΕΚ να τον… προσπεράσει με νίκη επί του Πανιωνίου.

Θρίλερ το παιχνίδι στις καθυστερήσεις (αδικαιολόγητα έδειξε επτά λεπτά ο Σιδηρόπουλος) με τους γηπεδούχους να πετυχαίνουν στο τέλος το νικητήριο τέρμα με τον Ιγκλέσιας, την ώρα που η ομάδα του Λουτσέσκου ήταν στην επίθεση για το 2-3. Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων με πέναλτι του Πρίγιοβιτς. Το κέρδισε ο Σέρβος φορ από μαρκάρισμα του Ιγκλέσιας, που χωράει συζήτηση και τα πράγματα δεν γίνονται ξεκάθαρα από τα ριπλέι που έδειξε το συνδρομητικό.

Ο εξαιρετικός Αστέρας άνοιξε το σκορ με τον Κυριακόπουλος στο 18’ και ο Κάμπος έπειτα από εξαιρετική ενέργεια του Μακ ισοφάρισε στο 37ο λεπτό. Ο Τόνσο στο 53’ έγειρε και πάλι την πλάστιγγα στα χέρια των Αρκάδων.

Στο 78’, ο Βαρέλα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του -εξαιρετικού και σήμερα- Αθανασιάδη, αλλά δεν υπήρξε γκολ για τον ΠΑΟΚ. Έπειτα από στημένη φάση, ο εκτεθειμένος Μαουρίσιο κάνει συμμετοχή στο παιχνίδι (πιθανόν να την έχει βρει και λίγο με το κεφάλι) προτού η μπάλα φτάσει στον στόπερ της ομάδας του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΟΚ Αστέρας Τρίπολης Super League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ