Κουρουμπλής: Τι να κάνει η Ελλάδα; Να πάει να καταλάβει την Τουρκία; - iefimerida.gr

Κουρουμπλής: Τι να κάνει η Ελλάδα; Να πάει να καταλάβει την Τουρκία;

Φωτογραφία: eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Προσπαθούμε να καταστήσουμε σαφές ότι η Ελλάδα δεν απειλεί κανέναν και δεν φοβάται κανέναν». Αυτό τόνισε ο Παναγιώτης Κουρουμπλής μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Σε ό,τι αφορά στο θέμα των Ιμίων και τις σχέσεις μας με τους Τούρκους, τόνισε, «Οι οδηγίες που δίνουμε είναι πάρα πολύ αυστηρές για να αποφεύγουμε όλα αυτά».

«Η κυβέρνηση μέχρι τώρα χειρίζεται τα ζητήματα με την προσοχή που πρέπει να τα χειριστεί διότι δεν πρέπει να ρίχνουμε λάδι στη φωτιά. Προσπαθούμε να καταστήσουμε σαφές ότι η Ελλάδα δεν απειλεί κανέναν και δεν φοβάται κανέναν» τόνισε ο κ. Κουρουμπλής.

Στο ίδιο πάνελ της εκπομπής βρισκότανε και ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης ο οποίος με την αφορμή ανέφερε στον κ. Κουρουμπλή ότι «βγήκε ο Τσαβούσογλου και είπε τα Ίμια είναι δικά μας» για να απαντήσει ο υπουργός Ναυτιλίας «ας αφήσουμε τους σοβινισμούς και τους υπερπατριωτισμούς, χρειάζεται ψυχραιμία και υπομονή. Τι να πάει; Να καταλάβει την Τουρκία;»

Αναφερόμενος στη σύλληψη των δύο Ελλήνων στρατιωτικών ο υπουργός Ναυτιλίας επισήμανε ότι το υπουργείο Άμυνας και το υπουργείο Εξωτερικών χειρίζονται το θέμα όπως πρέπει να το χειρίζεται μια ελληνική κυβέρνηση και οτι από κει και πέρα δεν χρειάζονται κραυγές».

«Δεν υπάρχει θέμα ανταλλαγής με τους 8, καμία σχέση δεν έχει το ένα θέμα με το άλλο» ξεκαθάρισε ο Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ