Χατζηδάκης: Η Τουρκία φαίνεται να επιδιώκει κάποια ταπείνωση της Ελλάδας - iefimerida.gr

Χατζηδάκης: Η Τουρκία φαίνεται να επιδιώκει κάποια ταπείνωση της Ελλάδας

Ο Κωστής Χατζηδάκης (Φωτογραφία: EUROKINISSI/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επίθεση στην κυβέρνηση, για την αποστράτευση του ταξίαρχου Μιχαήλ Παπαδάκη, ενώ υπάρχει το αίτημα για εξεταστική επιτροπή για την πώληση βλημάτων στη Σαουδική Αραβία, έκανε ο Κωστής Χατζηδάκης.

«Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνο να είναι τίμια αλλά και να φαίνεται», σχολίασε χαρακτηριστικά. Σε ό,τι αφορά το ζήτημα με τους δύο Ελληνες στρατιωτικούς που συνελήφθησαν, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ επεσήμανε πως η Τουρκία φαίνεται να επιδιώκει το τελευταίο διάστημα κάποια ταπείνωση της Ελλάδας.

«Θα πρέπει να βρισκόμαστε σε εγρήγορση, να επιδείξουμε ήρεμη αποφασιστικότητα και να είμαστε σε συνεχή επαφή με την Ουάσιγκτον και τις Βρυξέλλες για το θέμα», υπογράμμισε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Αναφερόμενος στις δηλώσεις του κ. Δαβάκη, που είπε σε ομιλία στη Λακωνία πως απαγορεύει να τον ψηφίσει οποιοσδήποτε «αθίγγανος, γύφτος, και δεν συμμαζεύεται», δήλωσε ότι προφανώς δεν εκφράζουν τη ΝΔ και κινούνται πέρα από το πλαίσιο της φιλοσοφίας του κόμματος.

Η κυβέρνηση αισθάνεται ότι είναι παιδί ενός... ανώτερου θεού, σχολίασε ακόμη, σημειώνοντας ότι η ΝΔ δέχεται τα αιτήματα που έχει καταθέσει η κυβέρνηση για εξεταστικές, ωστόσο η κυβέρνηση αρνείται συνεχώς τα αιτήματα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Αυτό που τους έχει μείνει είναι η τυμβωρυχία και η ακραία επιθετικότητα, πρόσθεσε.

Η δική μας γραμμή - είπε - είναι όλα στο φως, εκείνοι είναι αγκαλιά με τα βοσκοτόπια. Σε άλλο σημείο ανέφερε ότι η κυβέρνηση αύξησε όλους τους φόρους και μείωσε μόνο έναν, αυτόν που αφορά τα καζίνο.

Τέλος, χαρακτήρισε την υπόθεση Novartis ως το τελευταίο καταφύγιο της κυβέρνησης να αντιστρέψει το κλίμα, που όμως δεν αλλάζει, όπως είπε, καθώς ο κόσμος αποζητά - από όλο το πολιτικό σύστημα - λύσεις στα προβλήματά του.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ κορόιδεψε τον κόσμο και έρχεται να δημιουργήσει μία πλαστή πραγματικότητα. Η πραγματικότητα όμως τον εκδικείται», τόνισε και επανέλαβε το αίτημα της ΝΔ είναι να παρευρεθούν οι μάρτυρες στην εξεταστική για τη Novartis, έστω και με τα ψευδώνυμα τους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κωστής Χατζηδάκης ΝΔ στρατιωτικοί
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ