Λοβέρδος για αποστράτευση Παπαδάκη: Προσόν για την κυβέρνηση θα ήταν η σιωπή - iefimerida.gr

Λοβέρδος για αποστράτευση Παπαδάκη: Προσόν για την κυβέρνηση θα ήταν η σιωπή

Φωτογραφία: eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Ο Ταξίαρχος Μισαήλ Παπαδάκης, ένας έντιμος και άξιος αξιωματικός με πολλά προσόντα, έπραξε το αυτονόητο: ενήργησε με γνώμονα την προστασία του δημοσίου συμφέροντος, του συμφέροντος του ελληνικού λαού».

Αυτό αναφέρει σε δήλωσή του ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Ολόκληρη η δήλωση του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης για την αποστράτευση του Ταξιάρχου Παπαδάκη

«Στην υπόθεση των βλημάτων της Σαουδικής Αραβίας ο Ταξίαρχος Μισαήλ Παπαδάκης, ένας έντιμος και άξιος αξιωματικός με πολλά προσόντα, έπραξε το αυτονόητο: ενήργησε με γνώμονα την προστασία του δημοσίου συμφέροντος, του συμφέροντος του ελληνικού λαού.
Και η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ διέπραξε το δικό της αυτονόητο: τον αποστράτευσε.

Η ακέραια υπεράσπιση των συμφερόντων της Ελληνικής Πολιτείας δεν ήταν προσόν για την ηγεσία του Υπουργείου Άμυνας. Προσόν θα ήταν, ως φαίνεται, η σιωπή μπροστά στη δράση των συγκεκριμένων μεσαζόντων.

Αυτή δυστυχώς είναι η Κυβέρνηση. Τελειώνουν όμως οι ημέρες της. Στην κάλπη θα πάρουν οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ την απάντηση που τους αξίζει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ