Ο Τραμπ κάνει και αστεία για το χάος στον Λ. Οίκο: Ποιος θα είναι ο επόμενος που θα φύγει; Η Μελάνια; - iefimerida.gr

Ο Τραμπ κάνει και αστεία για το χάος στον Λ. Οίκο: Ποιος θα είναι ο επόμενος που θα φύγει; Η Μελάνια;

Ο Ντόναλντ και η Μελάνια Τραμπ (Φωτογραφία: AP/ Pablo Martinez Monsivais)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Διάθεση να αστειευτεί με τα δημοσιεύματα για το χάος στον Λευκό Οίκο, εξαιτίας των διαδοχικών αποχωρήσεων συνεργατών του, είχε ο Ντόναλντ Τραμπ.

Στο ετήσιο δείπνο του Gridiron Club, με δημοσιογράφους, ο Αμερικανός πρόεδρος έδειξε από νωρίς τη διάθεσή του. «Ηταν μία πραγματικά ήρεμη εβδομάδα στον Λευκό Οίκο. Ενθουσιάστηκα πολύ που έλαβα αυτή την πρόσκληση και που θα καταστρέψω τη βραδιά σας αυτοπροσώπως. Για αυτό δέχθηκα», είπε ο Τραμπ, που δεν είχε πάει στην περσινή εκδήλωση.

«Τόσοι πολλοί έχουν φύγει από τον Λευκό Οίκο. Είναι αναζωογονητικό. Μου αρέσει το χάος. Πραγματικά είναι καλό. Ποιος είναι ο επόμενος που θα φύγει; Ο Στιβ Μίλερ ή η Μελάνια;», αστειεύτηκε ο Αμερικανός πρόεδρος αναφερόμενος στον σύμβουλό του και την Πρώτη Κυρία, μιλώντας ενώπιον 660 δημοσιογράφων, στελεχών ΜΜΕ, πολιτικών και στρατιωτικών.

Μίλησε και για τον Κιμ Γιονγκ Ουν, δηλώνοντας ότι δεν αποκλείει τις απευθείας συνομιλίες με τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας. «Οσο για το ρίσκο του να έχεις να κάνεις με έναν τρελό, αυτό είναι δικό του πρόβλημα, όχι δικό μου», συμπλήρωσε.

Και βέβαια, δεν έχασε την ευκαιρία να αναφερθεί στην εκλογική του νίκη. «Απλά θέλω να πω ότι αυτή ήταν από τις καλύτερες στιγμές που είχα με τα ΜΜΕ. Μπορεί να είναι πιο αστείο και από τότε που είδα τις φάτσες το βράδυ των εκλογών», είπε κλείνοντας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ