ΝΔ για τις κρίσεις στις Ενοπλες Δυνάμεις: Αποστρατεύθηκε ο ταξίαρχος που «χάλασε» τη δουλειά του Καμμένου - iefimerida.gr

ΝΔ για τις κρίσεις στις Ενοπλες Δυνάμεις: Αποστρατεύθηκε ο ταξίαρχος που «χάλασε» τη δουλειά του Καμμένου

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο τομεάρχης Εθνικής Άμυνας της ΝΔ με αφορμή τις κρίσεις των ανωτάτων αξιωματικών στις Ένοπλες Δυνάμεις.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο κ. Κικίλιας, την «πόρτα της εξόδου» είδε ο Ταξίαρχος Μιχαήλ Παπαδάκης, ο οποίος, σύμφωνα με τιν τομεάρχη Άμυνας της ΝΔ, «ήταν ο αξιωματικός που ενεργώντας με τη θεσμική του ιδιότητα χάλασε την «δουλειά» που πήγε να στήσει ο κ. Καμμένος με τον εκλεκτό του μεσάζοντα Βασίλη Παπαδόπουλο», σχετικά με την υπόθεση πώλησης βλημάτων στη Σαουδική Αραβία, για την οποία σημειώνεται πως η ΝΔ ζήτησε εξεταστική επιτροπή για την εμπλοκή του Πάνου Καμμένου.

«Μετά την άλωση του κρατικού μηχανισμού που επιχειρεί συστηματικά η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, τώρα επιδιώκει να ελέγξει και τις Ενοπλες Δυνάμεις αποπέμποντας αξιωματικούς που προτάσσουν το συμφέρον της χώρας μας, και μάλιστα σε μια τόσο ευαίσθητη περίοδο για τα εθνικά μας θέματα. Το μόνο παρήγορο είναι ότι η χειρότερη και πιο επικίνδυνη κυβέρνηση της Μεταπολίτευσης μετρά πλέον τον χρόνο της αντίστροφα», προσθέτει ο Βασίλης Κικίλιας στη δήλωσή του.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Οι πρόσφατες κρίσεις των ανωτάτων αξιωματικών του Στρατού Ξηράς, γεννούν πολλά ερωτήματα καθώς σχετίζονται και με την υπόθεση της απόπειρας πώλησης αμυντικού υλικού στη Σαουδική Αραβία για την οποία ελέγχεται ο κ. Καμμένος.

Συγκεκριμένα, αποστρατεύθηκε ο Ταξίαρχος Μιχαήλ Παπαδάκης, ο οποίος υπενθυμίζεται ότι ήταν ο αξιωματικός που ενεργώντας με τη θεσμική του ιδιότητα χάλασε την «δουλειά» που πήγε να στήσει ο κ. Καμμένος με τον εκλεκτό του μεσάζοντα Βασίλη Παπαδόπουλο.

Ως φαίνεται, μετά την άλωση του κρατικού μηχανισμού που επιχειρεί συστηματικά η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, τώρα επιδιώκει να ελέγξει και τις Ενοπλες Δυνάμεις αποπέμποντας αξιωματικούς που προτάσσουν το συμφέρον της χώρας μας, και μάλιστα σε μια τόσο ευαίσθητη περίοδο για τα εθνικά μας θέματα. Το μόνο παρήγορο είναι ότι η χειρότερη και πιο επικίνδυνη κυβέρνηση της Μεταπολίτευσης μετρά πλέον τον χρόνο της αντίστροφα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ