Aνδρας αυτοκτόνησε κοντά στον Λευκό Οίκο - iefimerida.gr

Aνδρας αυτοκτόνησε κοντά στον Λευκό Οίκο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένας άνδρας αυτοκτόνησε με όπλο κοντά στον Λευκό Οίκο σήμερα, επιβεβαίωσε η αστυνομία στην Ουάσιγκτον, άλλο ένα περιστατικό στο προεδρικό μέγαρο των ΗΠΑ που θέτει σε συναγερμό τις αρχές κι ενώ η διαμάχη για την οπλοκατοχή βρίσκεται στο απόγειό της στη χώρα.

Το θύμα ήταν ένας ενήλικας άνδρας, γνωστοποίησε η αστυνομία της Ουάσιγκτον σε ένα μήνυμα στο Twitter. Τα στοιχεία του δεν έχουν προς το παρόν ταυτοποιηθεί και οι αρχές προσπαθούν να εντοπίσουν την οικογένειά του, συμπλήρωσε η αστυνομία στο tweet.

Ο άνδρας αυτοπυροβολήθηκε ενώ στεκόταν ανάμεσα σε ένα πλήθος περισσότερων από 100 ανθρώπων, έγραψε η εφημερίδα Washington Post επικαλούμενη αυτόπτες μάρτυρες. Ο κόσμος άρχισε να τρέχει πανικόβλητος από το σημείο, ενώ περιπολικά έσπευσαν εκεί.

Η Μυστική Υπηρεσία, που είναι επιφορτισμένη με την προστασία του Λευκού Οίκου και του προέδρου, ανέφερε νωρίτερα στο Twitter πώς πρόκειται για αυτοκτονία.

Ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος βρισκόταν στη Φλόριντα τη στιγμή των γεγονότων, ενημερώθηκε για το περιστατικό, όπως μετέδωσαν αμερικανικά ΜΜΕ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΗΠΑ λευκος οπικος αυτοκτονία Τραμπ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ