Η αφοπλιστική αντίδραση μιας 2χρονης όταν βλέπει το πορτρέτο της Μισέλ Ομπάμα [εικόνες] - iefimerida.gr

Η αφοπλιστική αντίδραση μιας 2χρονης όταν βλέπει το πορτρέτο της Μισέλ Ομπάμα [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πριν από λίγες εβδομάδες, αποκαλύφθηκαν στην Εθνική Πινακοθήκη Smithsonian στην Ουάσινγκτον τα επίσημα πορτρέτα του Μπαράκ και της Μισέλ Ομπάμα.

Το πορτραίτο του Μπαράκ Ομπάμα φιλοτέχνησε ο Κεχιντέ Γουάιλι και το πορτρέτο της Μισέλ Ομπάμα, η Έιμι Σέραλντ. Είναι η πρώτη φορά που επίσημα πορτρέτα προεδρικού ζεύγους φιλοτεχνούνται από Αφροαμερικανούς καλλιτέχνες. Αν και ιδιαίτερα εμπνευσμένα, προκάλεσαν κάθε είδους συζητήσεις, από θεωρίες συνωμοσίας, μέχρι μάχες με το Photoshop.

Ειδικά για το πορτρέτο της Μισέλ, τα σχόλια ήταν γλυκόπικρα. Δεν ήταν λίγοι αυτοί που έσπευσαν να γράψουν ότι το πορτρέτο και η πρώην πρώτη Κυρία δεν έχουν καμία σχέση.

Για μια μικρούλα όμως που ήταν αρκετά τυχερή για να δει τα πορτρέτα των Ομπάμα, η εικόνα της Μισέλ αποδείχτηκε τόσο δυνατή που την άφησε κυριολεκτικά....

Δείτε τις εικόνες με την αντίδραση της 2χρονης και διαβάστε τη συνέχεια στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μισέλ Ομπάμα πορτετο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ