Παγκόσμιο κλειστού στίβου: Στον τελικό για λίγο η Μπελιμπασάκη -Εκπληκτική κούρσα, αλλά ακύρωση - iefimerida.gr

Παγκόσμιο κλειστού στίβου: Στον τελικό για λίγο η Μπελιμπασάκη -Εκπληκτική κούρσα, αλλά ακύρωση

Η Μαρία Μπελιμπασάκη (Φωτογραφία: EUROKINISSI)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι ακυρώσεις στα 400 μ., τόσο σε άνδρες όσο και σε γυναίκες, σημάδεψαν τη δεύτερη ημέρα του Παγκοσμίου πρωταθλήματος κλειστού στίβου, στο Μπέρμιγχαμ.

Ανάμεσα σε αυτούς που χάρηκαν για λίγο ήταν και η Μαρία Μπελιμπασάκη. Η Ελληνίδα έκανε εκπληκτική κούρσα στον ημιτελικό του αγωνίσματος, τερματίζοντας δεύτερη με 52.17. Ομως η χαρά της κράτησε για λίγο, καθώς ακυρώθηκε μερικά λεπτά αργότερα γιατί πάτησε στην εσωτερική γραμμή του διαδρόμου της. Η ελληνική ομάδα έκανε ένσταση, αλλά αυτή απορρίφθηκε.

Ενατος ήταν ο Μίλτος Τεντόγλου στο μήκος με καλύτερο άλμα στα 7,82 μ., σε έναν τελικό που έκλεψε την παράσταση ο Γιουάν Ετσεβαερία. Ο 20χρονος Κουβανός με 8,46 μ. στο τελευταίο του άλμα πήρε το χρυσό μετάλλιο, με την καλύτερη φετινή επίδοση στον κόσμο.

Ατυχη στάθηκε η Ελισάβετ Πεσιρίδου. Επειτα από την ίωση που την ανάγκασε να ταξιδέψει την τελευταία στιγμή στο Μπέρμιγχαμ, στον προκριματικό των 60 μ. εμπ. χτύπησε στο τελευταίο εμπόδιο και έπεσε, χτυπώντας σε αστράγαλο και χέρι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ