Στο Λευκό Οίκο θέλει να... μετακομίσει η Σάρα Πέιλιν - iefimerida.gr

Στο Λευκό Οίκο θέλει να... μετακομίσει η Σάρα Πέιλιν

υποψήφια πρόεδρος ΗΠΑ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την έκπληξη προκάλεσε η πρώην υποψήφια για την αντιπροεδρία των ΗΠΑ, Σάρα Πέιλιν, όταν σε δηλώσεις της δεν απέκλεισε πως θα ήθελε να είναι υποψήφια πρόεδρος των ΗΠΑ στις εκλογές του 2016. Είπε χαρακτηριστικά «όλα είναι δυνατά στη ζωή».

Το είδωλο των αμερικανών υπερσυντηρητικών, που παραιτήθηκε τον περασμένο Οκτώβριο από τη διεκδίκηση του χρίσματος των Ρεπουμπλικανών ενόψει των προεδρικών εκλογών του Νοεμβρίου 2012 δήλωσε στο τηλεοπτικό δίκτυο CNN ότι μια υποψηφιότητα Πέιλιν δεν αποκλείεται στις επόμενες προεδρικές εκλογές που θα διεξαχθούν τέσσερα χρόνια αργότερα.

"Όλα είναι δυνατά στη ζωή, σε αυτόν τον κόσμο", δήλωσε η Πέιλιν μετά την προσέλευσή της στη κάλπη κατά τις προκριματικές εκλογές που διεξήχθησαν στο προπύργιο της, το Ουασίλα, στην Αλάσκα.

"Όλα είναι δυνατά όταν είσαι Αμερικανός και δεν αποκλείω καμιά ιδέα, κανένα σχέδιο", τόνισε. "Θα εξετάσω σοβαρά κάθε σχέδιο που θα μπορώ να φέρω εις πέρας καλώς για να βοηθήσω τη χώρα μου, για να βάλω τα πράγματα στο σωστό δρόμο, την οικονομία μας, την εξωτερική μας πολιτική..."

Η Πέιλιν ερωτήθηκε επίσης για την πιθανότητα η διαδικασία ανάδειξης υποψηφίου που διεξάγεται σήμερα στους κόλπους του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος να καταλήξει σε ένα αδιέξοδο κατά το συνέδριο που προβλέπεται στα τέλη Αυγούστου σε περίπτωση που κανένας από τις τέσσερις υποψήφιους δεν λάβει την πλειοψηφία.

Στην περίπτωση αυτή η Πέιλιν είπε ότι δεν θα αρνηθεί να προταθεί το όνομά της ώστε να αρθεί το αδιέξοδο στο συνέδριο, κάτι που θα μπορούσε να την αναδείξει υποψήφια στις προεδρικές εκλογές της 6ης Νοεμβρίου απέναντι στον Δημοκρατικό Μπαράκ Ομπάμα.

"Όλα είναι δυνατά", επανέλαβε. "Δεν κλείνω καμιά πόρτα που μπορεί ενδεχομένως να ανοίξει".

Η 48χρονη Πέιλιν δεν θέλησε να πει ποιόν από τους τέσσερις ρεπουμπλικανούς υποψήφιους ψήφισε στις εκλογές που οργανώθηκαν στην πολιτεία της. Είπε όμως ότι οποιοσδήποτε από τους τέσσερις θα είναι καλύτερος πρόεδρος από τον Μπαράκ Ομπάμα.

Α.Γ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ