«Φοράω ρούχα, κολονίζομαι και...έτοιμος» H απίθανη έκθεση μαθητή Ε' Δημοτικού για το πρώτο ραντεβού [εικόνα] - iefimerida.gr

«Φοράω ρούχα, κολονίζομαι και...έτοιμος» H απίθανη έκθεση μαθητή Ε' Δημοτικού για το πρώτο ραντεβού [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πριν από 23 χρόνια, η δασκάλα του Γιώργου Μαργαρίτη, ζήτησε από τα παιδιά της Πέμπτης τάξης του Δημοτικού Σχολείου να γράψουν μια έκθεση με θέμα «Πώς φαντάζομαι το πρώτο μου ραντεβού».

Δεν συναντάμε συχνά τόσο προχώ θεματολογία στις σχολικές εκθέσεις, γι' αυτό πριν από όλα τα άλλα θα θέλαμε να στείλουμε αγωνιστικούς χαιρετισμούς και τα συγχαρητήριά μας στην «βλέπω λίγο πιο μπροστά από όλους σας» δασκάλα.

Αλλά ας πάμε στο θέμα μας που είναι ο μαθητής.

Η έκθεση που έγραψε στο μπλε τετράδιο της 5ης Δημοτικού ο Γιώργος με το παραπάνω θέμα, περιλαμβάνει τη ρουτίνα ενός ενήλικα πριν το ραντεβού, με τα μάτια ενός παιδιού. Με αρχή μέση και ένα απροσδόκητο τέλος ο 10χρονος τότε μαθητής περιγράφει γλαφυρά και με μια γλυκόπικρη ειλικρίνεια όλη τη διαδικασία ενός ραντεβού που δεν ζήτησε καν ο ίδιος. Η έκθεση που μας έφτιαξε τη μέρα, άρχισε ήδη να γίνεται viral στα Social Media...

Σκέφτομαι και γράφω
Θέμα: Πώς φαντάζομαι το πρώτο μου ραντεβού

Ενώ σ’ όλο το σπίτι υπάρχει μονοτονία ξαφνικά χτυπά το τηλέφωνο και μου χαλάει την ηρεμία. Το σηκώνω τάχα τώρα άνετος, ρωτάω ποιος είναι. Μου απαντά τότε μια γλυκειά γυναικεία φωνή:

- Θέλεις να βγούμε το βράδυ;

Μου ‘ρθε νταμπλάς τότε αλλά φυσικά δε θα ‘χανα την ευκαιρία....

Διαβάστε όλη την απίθανη έκθεση και δείτε τα σχόλια της δασκάλας στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ έκθεση 5η δημοτικου viral
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ