Διευρύνοντας την έννοια της μετακίνησης - iefimerida.gr

Διευρύνοντας την έννοια της μετακίνησης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Όλοι μας έχουμε ένα «αδύνατο», έναν προσωπικό στόχο ή όνειρο που μοιάζει άπιαστο. Η Toyota πιστεύει πως όλοι – από τον άνθρωπο της διπλανής πόρτας μέχρι έναν αθλητή Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων – έχουν δικαίωμα στην ευκαιρία να καταφέρουν να υπερκεράσουν τις προκλήσεις τους και να αγγίξουν τα όρια τους.

Τα πάντα είναι δυνατά όταν ο άνθρωπος είναι ελεύθερος και ικανός να μετακινείται, ακόμα και τα αδύνατα. Το όραμα της εταιρείας είναι να ευνοήσει τη δημιουργία μιας κοινωνίας χωρίς φραγμούς, ενισχύοντας παράλληλα αξίες όπως η ταπεινότητα, η σκληρή δουλειά και η δυνατότητα του ανθρώπου να ανταπεξέρχεται σε κάθε δυσκολία που του παρουσιάζεται χωρίς να παραιτείται ποτέ των δυνάμεων του.

Πρωταρχικός στόχος της Toyota είναι να μετατρέψει την έννοια της μετακίνησης σε πηγή έμπνευσης και έναν τρόπο για βελτίωση της ποιότητας ζωής, πρεσβεύοντας την άποψη πως το ανθρώπινο σώμα μαζί με το πνεύμα αποτελούν αναπόσπαστα κομμάτια της μετακίνησης και τηρούν παράλληλα τη δέσμευση της για ανάπτυξη προϊόντων και υπηρεσιών οι οποίες θα βοηθήσουν τον άνθρωπο να ξεπεράσει κάθε πρόκληση, αγγίζοντας στο έπακρο τις δυνατότητες του ή ακόμα και ξεπερνώντας κάθε προσωπικό του όριο.

Ο νέος στόχος της Toyota εκφράζεται μέσα από την παγκόσμια εταιρική πρωτοβουλία «Start Your Impossible», μέσω της οποίας η εταιρεία ανακοινώνει την συνεργασία της με την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή, ως TOP Mobility Partner των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων μέχρι και το 2024. Στην συγκεκριμένη καμπάνια, μεταξύ άλλων, συμμετέχουν σημαντικοί Ολυμπιακοί και Παραολυμπιακοί αθλητές, οι οποίοι έχουν ξεπεράσει τον εαυτό τους, πραγματοποιώντας το δικό τους Impossible.

Διευρύνοντας την έννοια της μετακίνησης | iefimerida.gr 0

Κατά τη διάρκεια του Toyota Mobility Summit που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα τον περασμένο Οκτώβριο, ο πρόεδρος της Toyota, κ. Akio Toyoda, ήταν ξεκάθαρος πως το μέλλον της μετακίνησης είναι στα χέρια εκείνων που επιθυμούν τη βελτίωση της κοινωνίας. Η εταιρεία εκφράζει το όραμα της μέσα από τα εναλλακτικά συστήματα κίνησης, τα αυτόνομα αυτοκίνητα και εν γένει τη μετακίνηση ως υπηρεσία, δημιουργώντας ευκαιρίες στον τομέα των ανθρωπίνων μεταφορών που μπορούν να συμβάλλουν στην ουσιαστική μεταμόρφωση της Toyota.

H Toyota εξελίσσεται χρόνο με το χρόνο και με εξαιρετικά γρήγορους ρυθμούς, από μια εταιρεία παραγωγής αυτοκινήτων, σε έναν οργανισμό που λειτουργεί τηρώντας καθημερινά τη δέσμευση και το όραμα του για «Ελευθερία στη Μετακίνηση» για όλους.

Διευρύνοντας την έννοια της μετακίνησης | iefimerida.gr 1

Η λέξη μετακίνηση σημαίνει κάτι διαφορετικό για κάθε άτομο σε όλο τον κόσμο. Η Toyota, ορίζει πάντα την μετακίνηση, ως τον τρόπο με τον οποίο παρέχει στους ανθρώπους την ευκαιρία να κυκλοφορούν ελεύθερα, πιστεύοντας ότι έχει έρθει η στιγμή να μοιραστεί με όλους το όραμα και τις λύσεις προς αυτή την κατεύθυνση.

Διευρύνοντας την έννοια της μετακίνησης | iefimerida.gr 2
Διευρύνοντας την έννοια της μετακίνησης | iefimerida.gr 3
Διευρύνοντας την έννοια της μετακίνησης | iefimerida.gr 4
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Toyota
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ