Εκπληξη: Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ θα καλέσουν 2.600 απλούς πολίτες στον γάμο τους [εικόνες] - iefimerida.gr

Εκπληξη: Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ θα καλέσουν 2.600 απλούς πολίτες στον γάμο τους [εικόνες]

Φωτογραφία: AP- Μέγκαν Μαρκλ και Πρίγκιπας Χάρι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Χιλιάδες, απλοί πολίτες πρόκειται να προκληθούν στον γάμο του Πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Μέγκαν Μαρκλ.

Κι όμως, όσο «κουλό» κι αν ακούγεται, το παλάτι ανακοίνωσε πως θα καλέσει 2.640 άτομα, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν το ζευγάρι να παντρεύεται μέσα από τα τείχη του κάστρου του Γουίνσδορ.

Συγκεκριμένα, όλος αυτός ο κόσμος θα παραμείνει φυσικά έξω από το εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου όπου θα γίνει η τελετή, αλλά θα μπορέσει να μπει μέσα στο κάστρο.

Εκπληξη: Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ θα καλέσουν  2.600 απλούς πολίτες στον γάμο τους [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Ηδη ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ έχουν προνοήσει για τα άτομα που θα έχουν προτεραιότητα στην είσοδο του κάστρου, καθώς μαζί τους στην πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής τους θέλουν να είναι μαθητές από τα σχολεία της περιοχής καθώς και εκπροσώποι από φιλανθρωπικούς οργανισμούς.

Το ζευγάρι θα παντρευτεί στις 19 Μαΐου του 2018 στον Πύργο του Ουίνδσορ, ενώ άτομα μέσα από το παλάτι ανέφεραν πως ο γάμος θα αντικατοπτρίζει πλήρως την προσωπικότητας του ζευγαριού και θα είναι γεμάτος από διασκεδαστικές και ευχάριστες στιγμές.

Η βασίλισσα θα παραστεί στον γάμο, όπως και η υπόλοιπη βασιλική οικογένεια, ενώ φυσικά δεν θα λείπει και η οικογένεια της Μέγκαν Μαρκλ.

Εκπληξη: Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ θα καλέσουν  2.600 απλούς πολίτες στον γάμο τους [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Πολύ πιθανό είναι ο Πρίγκιπας Τζορτζ και η Πριγκίπισσα Σάρλοτ και να είναι παράνυμφοι, ενώ όλα τα έξοδα τα έχει αναλάβει η βασιλική οικογένεια μαζί και την γαμήλια δεξίωση.

Η αστυνόμευση βέβαια δεν θα κοστίσει καθόλου στην Βασίλισσα, καθώς αυτή παρέχεται από το κράτος.

Ο Αρχιεπίσκοπος του Καντέρμπουρι θα παντρέψει τον πρίγκιπα Χάρι με την διαζευγμένη Μέγκαν, και όπως αποδεικνύεται αυτό είναι ένα ακόμη δείγμα αλλαγής των βασιλικών και θρησκευτικών τάσεων.

Εκπληξη: Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ θα καλέσουν  2.600 απλούς πολίτες στον γάμο τους [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Πάντως, όπως φαίνεται η 19η Μαΐου είναι ιδανική ημερομηνία για την δούκισσα του Κέμπριτζ που αναμένεται να γεννήσει μέσα στον Απρίλιο και θα μπορεί να παρευρεθεί στον γάμο.

Φωτογραφίες: AP

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ