«Παρέμβασεις» αντιεξουσιαστών σε γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ και Μετρό [εικόνες] - iefimerida.gr

«Παρέμβασεις» αντιεξουσιαστών σε γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ και Μετρό [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επίθεση στα γραφεία της τοπικής οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ στην οδό Καλλιδρομίου στα Εξάρχεια πραγματοποίησαν οκτώ άτομα με καλυμμένα πρόσωπα, το Σάββατο.

Οι αντιεξουσιαστές έσπασαν τζαμαρίες και ηλεκτρονικούς υπολογιστές με βαριοπούλες και πέταξαν μαύρη μπογιά στους τοίχους.

Οι δράστες απομακρύνθηκαν ανενόχλητοι από το σημείο.

Η καταδρομική επίθεση έγινε στα γραφεία που στεγάζονται σε ισόγειο τετραώροφη πολυκατοικίας, σημειώθηκε στις 14:35 το μεσημέρι του Σαββάτου 24 Φεβρουαρίου, αλλά γνωστοποιήθηκε την Πέμπτη.

Παρέμβαση και στο Μετρό

«Παρέμβαση», όμως, πραγματοποίησαν και στο σταθμό του Μετρό στο Αιγάλεω.

Αντιεξουσιαστές βρέθηκαν εντός του σταθμού και μοίρασαν στους επιβάτες κείμενα σχετικά με τις ελεύθερες μετακινήσεις στα ΜΜΜ.

«Παρέμβασεις» αντιεξουσιαστών σε γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ και Μετρό [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Την ενέργειά τους γνωστοποίησαν με ανάρτηση σε σελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, την Πέμπτη, συνοδεύοντάς την με φωτογραφίες:

«Το Σάββατο 24/2/2018, στο πλαίσιο συντονισμένων παρεμβάσεων για τις ελεύθερες μετακινήσεις στα Μ.Μ.Μ., πραγματοποιήθηκε στο Αιγάλεω παρέμβαση-μοίρασμα κειμένων σε γειτονιές της περιοχής και κεντρικούς εμπορικούς δρόμους (Μ. Μπότσαρη, Θηβών, Ιερά οδός, πλατεία Εσταυρωμένου), η οποία και κατέληξε στον τοπικό σταθμό μετρό. Η παρέμβαση στον σταθμό «Αιγάλεω» διήρκησε συνολικά μιάμιση ώρα με μοίρασμα κειμένων, πανό, τρικάκια, συνθήματα, ανάγνωση κειμένου στα ηχεία του σταθμού και μπλοκάρισμα της λειτουργίας των ακυρωτικών μηχανημάτων. Κατά τη διάρκεια της παρέμβασης πέρα από το κοινό κείμενο που μοιραζόταν και στις τρεις παρεμβάσεις μοιράστηκε και το κείμενο της κατάληψης Σινιάλο».

«Παρέμβασεις» αντιεξουσιαστών σε γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ και Μετρό [εικόνες] | iefimerida.gr 1
«Παρέμβασεις» αντιεξουσιαστών σε γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ και Μετρό [εικόνες] | iefimerida.gr 2
«Παρέμβασεις» αντιεξουσιαστών σε γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ και Μετρό [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αντιξουσιαστές παρεμβάσεις
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ