Τρεις μήνες εκτός ο Νεϊμάρ, τρέχει να προλάβει το Μουντιάλ [βίντεο] - iefimerida.gr

Τρεις μήνες εκτός ο Νεϊμάρ, τρέχει να προλάβει το Μουντιάλ [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το βράδυ της 25ης Φεβρουαρίου ήταν το πιο δύσκολο της καριέρας του μετά τον σοβαρό τραυματισμό του.

Ο Νεϊμάρ (μετέβη στη χώρα του και όταν αποβιβάστηκε έκατσε μάλιστα σε αναπηρικό καροτσάκι για να μην ταλαιπωρήσει το πόδι του) εξετάστηκε από τον γιατρό της εθνικής ομάδας της Βραζιλίας, ο οποίος διαπίστωσε ότι πέραν του τραυματισμού στον αστράγαλο έχει υποστεί και κάταγμα στο πέμπτο μετατάρσιο.

«Η επέμβαση θα γίνει στο Μπέλο Ορζιόντε το πρωί του Σαββάτου. Εκτιμώ ότι θα χρειαστεί περίπου δυόμισι με τρεις μήνες για την αποθεραπεία, η οποία θα ολοκληρωθεί περίπου δύο εβδομάδες πριν την έναρξη του Μουντιάλ. Θα κάνουμε τα πάντα για να επιστρέψει το συντομότερο δυνατόν», σχολίασε ενώπιον των δημοσιογράφων ο Ροντρίγκο Λασμάρ (ο γιατρός ο οποίος θα πραγματοποιήσει και την επέμβαση) όπερ σημαίνει ότι η επανεμφάνιση του 26χρονου άσου αναμένεται να γίνει στα γήπεδα της Ρωσίας, χωρίς βέβαια κανείς να γνωρίζει αν θα είναι σε θέση να ενισχύσει την εθνική του ομάδα από τα πρώτα παιχνίδια.

Δείτε τον τραυματισμό του στο 02:20


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Νεϊμάρ τραυματισμός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ